Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kire szavazzak 2018-ban?

Kire szavazzak 2018-ban?

Figyelt kérdés
Mi alapján döntésem el kire szavazzak? Esetleg ha tennétek fel kérdéseket a válaszaim alapján megtudnátok mondani kire szavazzak.
2018. jan. 30. 18:12
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
A Fidesz nem érdemli meg, hogy maradjon, de a nagy összefogásban sem hiszek. Azt gondoltam, hogy az Lmp- re, de ha összebújik akármelyik más párttal akkor rájuk se fogok. Marad a Fidesz, vagy senki. Régi Fidesz szinpatizánsként úgy gondolom, hogy nem túl nagy baj ha maradnak, de kellene, hogy nagy pofont kapjanak a választóktól amiért letértek a becsületesség útjáról. Ugyanúgy lopnak mint az elődeik. Tehát az is előny ha erősödik az ellenzék
2018. márc. 9. 23:39
 22/29 anonim ***** válasza:
A sok ígérgetés mellett azt is megmondhatnák, hogy hogyan fogják működtetni a gazdaságot. Az Mszp devizahitellel és IMF hitellel hozta el nekünk a jólétet, na meg eladtak mindent amit el tudtak. Az ígérgetésnek ára van. Kiszámolta vajon már valaki, hogy amiket az RTL- en a Baló műsorban felsoroltak a pártok képviselői az mekkora költség növekedéssel járna?
2018. márc. 10. 00:00
 23/29 anonim ***** válasza:
45%

Arra szavazz aki a legszimpatikusabb!

Én a Fideszre:

infláció csökkent

államadósság csökkent

rezsi csökkent

szja csökkent

CSOK

családi adókedvezmény

otthon melege program

ingyenes tankönyvek

új munkahelyek

Persze közben felépítettek stadionokat is, lehet nem kellet volna.

2018. márc. 25. 08:12
 24/29 anonim ***** válasza:
89%
Uccsó, ez 8 év alatt nagyon sovány. Sokkal de sokkal jobban fejlődhetett volna az ország, gazdaság, ha nem a lopással lennének elfoglalva a Soros-ösztöndíjasok.
2018. márc. 25. 08:14
 25/29 karacsonyi krampusz ***** válasza:
34%

Szerintem abszolute semmi értelme h. kire szavazol,mert mivelhogy ez már rég el van döntve! Politika=HAZUGSÁG!

Öltönyösökből nem kérek többé!Köszönöm!Okok?...lásd:"háttérhatalom"

Mi mindannyian csak 1 ránk kényszerített világban élünk,ezt jól jegyezze meg mindenki! Magamról csak annyit,h.szívtam én már az életemben annyit hogy már semmiben és senkiben sem bízom!Egyfolytában követik az IP-met és a tevékenységeimet amit sehogy sem tudok kikerülni,de nem is akarok!Tudják csak meg nyíltan a dolgaimat,mivel nincs mit rejtegetnem senki előtt sem!Senkinek nem tartozom,de nekem annál többen...Sose kaptam én senkitől se segítséget,de el sem fogadnám(ahogy el se fogadtam soha)!Jelenleg meg úgy állok hogy sehogy!Tele van a t...köm már az egész internettel meg mindenféle hazugságokkal,amikkel nap mint nap találkozok!

Most így 50 felett próbálkoznék még azzal h. teljes önellátásra rendezkednék be,de mivel én nem vehetek még 300öl földterületet sem,csak nagy xarakodások meg rengeteg idő és PÉNZ lehúzások árán,hát úgy döntöttem h.belex.rok én már mindenbe!!!!! Köszönöm Magyarország!

Köszönöm Mindenki! VISSZA A SZOCIALIZMUST! ELŐRE A LENINI ÚTON PROLETÁROK! Köszönöm az oldalnak h. beleugathattam!Szép napot mindenkinek!

2018. márc. 25. 11:25
 26/29 anonim válasza:
Jobbik
2018. márc. 25. 16:01
 27/29 anonim válasza:

Én 21 évesen, most fogok először szavazni.

Valószínűleg a Fideszre, mert ezt látom egyedül esélyesnek. Persze a Jobbikról is hallok jókat, de kétlem hogy 20%nál több szavazatot kapnának. Főleg a Fidesz erős migráns ellenes kampányja miatt.

2018. márc. 29. 12:43
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baj nem lenne a Fidesszel ha nem teremtettek volna precedenst a jogban törvényekkel a korrupcióra. Eddig sem ment az elszámoltatás pedig volt 27 év, mert a rendszerváltás előttieken is lett volna mit számonkérni. Ezután meg pláne nem lesz mert amit lenyúltak teljesen "jogosan" tették. Naponta túltolták a biciklit. A migráns ügyet is már agyon csócsálták. Hát ennyit tudnak.

Mindemellett tudom, hogy a migránsügynek nincs még vége.

Azzal is egyetértek, hogy a nagy összefogásból alakítandó kormány még annyit se érne mint a Fidesz. Ettől nehéz ez a mostani választás

2018. márc. 30. 01:22
 29/29 tanya válasza:
66%
Egyértelműen Fidesz. Rengeteg mindent elértek, nem mondom, hogy minden csodás. Rengeteg rosszat is tettek. De van jobb? Nincs.
2018. ápr. 7. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!