Kire szavazzak 2018-ban?
Arra szavazz aki a legszimpatikusabb!
Én a Fideszre:
infláció csökkent
államadósság csökkent
rezsi csökkent
szja csökkent
CSOK
családi adókedvezmény
otthon melege program
ingyenes tankönyvek
új munkahelyek
Persze közben felépítettek stadionokat is, lehet nem kellet volna.
Szerintem abszolute semmi értelme h. kire szavazol,mert mivelhogy ez már rég el van döntve! Politika=HAZUGSÁG!
Öltönyösökből nem kérek többé!Köszönöm!Okok?...lásd:"háttérhatalom"
Mi mindannyian csak 1 ránk kényszerített világban élünk,ezt jól jegyezze meg mindenki! Magamról csak annyit,h.szívtam én már az életemben annyit hogy már semmiben és senkiben sem bízom!Egyfolytában követik az IP-met és a tevékenységeimet amit sehogy sem tudok kikerülni,de nem is akarok!Tudják csak meg nyíltan a dolgaimat,mivel nincs mit rejtegetnem senki előtt sem!Senkinek nem tartozom,de nekem annál többen...Sose kaptam én senkitől se segítséget,de el sem fogadnám(ahogy el se fogadtam soha)!Jelenleg meg úgy állok hogy sehogy!Tele van a t...köm már az egész internettel meg mindenféle hazugságokkal,amikkel nap mint nap találkozok!
Most így 50 felett próbálkoznék még azzal h. teljes önellátásra rendezkednék be,de mivel én nem vehetek még 300öl földterületet sem,csak nagy xarakodások meg rengeteg idő és PÉNZ lehúzások árán,hát úgy döntöttem h.belex.rok én már mindenbe!!!!! Köszönöm Magyarország!
Köszönöm Mindenki! VISSZA A SZOCIALIZMUST! ELŐRE A LENINI ÚTON PROLETÁROK! Köszönöm az oldalnak h. beleugathattam!Szép napot mindenkinek!
Én 21 évesen, most fogok először szavazni.
Valószínűleg a Fideszre, mert ezt látom egyedül esélyesnek. Persze a Jobbikról is hallok jókat, de kétlem hogy 20%nál több szavazatot kapnának. Főleg a Fidesz erős migráns ellenes kampányja miatt.
Semmi baj nem lenne a Fidesszel ha nem teremtettek volna precedenst a jogban törvényekkel a korrupcióra. Eddig sem ment az elszámoltatás pedig volt 27 év, mert a rendszerváltás előttieken is lett volna mit számonkérni. Ezután meg pláne nem lesz mert amit lenyúltak teljesen "jogosan" tették. Naponta túltolták a biciklit. A migráns ügyet is már agyon csócsálták. Hát ennyit tudnak.
Mindemellett tudom, hogy a migránsügynek nincs még vége.
Azzal is egyetértek, hogy a nagy összefogásból alakítandó kormány még annyit se érne mint a Fidesz. Ettől nehéz ez a mostani választás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!