#9: Akkor nagyjából, meg is válaszoltad a kérdésedet. Inkább a pártok programja, a saját véleményed alapján dönts, mint az itteni válaszok szerint.
2018. jan. 30. 19:12
13/29 anonim válasza:
Bonyolultabb dolgod van ha tisztán akarsz látni, mint hinnéd.
Minden oldalt ismerj meg és gondolkodj te magad.
2018. jan. 30. 19:22
14/29 anonim válasza:
Ne egyszerűsítsük le a dolgokat, hogy a Jobbik esetében kizárnak az EU-ból... Meg a Jobbik liberális párt lett. Nézd meg az elmúlt 4-8 évet, melyik párt mennyit hazudott (a Fidesz az egyik, a Jobbik, talán az LMP a másik véglet), melyik tűnt úgy, hogy őszinte, szívén viseli az ország sorsa, melyik tűnt hazafiasnak (MSZP-DK kilőve). A Jobbik Vona fél éve tartó csacsiságaival is 1000-szer jobb a több 1000 milliárdot lenyúló beteges hazudozóknál.
2018. jan. 30. 19:24
15/29 anonim válasza:
A körzetedben szavazz arra, aki a legerősebbnek tűnik a Fidesz ellen, ennyit tehetsz. Miniszterelnöknek? Hát, ott is azt mondom hogy az előzetes becslések alapján mindenképp olyanra aki a legerősebb. Jelenleg az is álmaink netovábbja lenne ha az Orbán-rezsim megbukna. Azután onnan lehetne továbblépni.
2018. jan. 30. 19:56
16/29 anonim válasza:
Én már elterveztem hogy mindet beixelem mert egykutya és rajzolok sebtiben egy olyan karikatúrát amit tuti hogy kiraknak a falra.
2018. jan. 30. 21:02
17/29 anonim válasza:
Jobbik.
2018. jan. 30. 21:14
18/29 anonim válasza:
Jobbikra fogok szavazni, fideszből nagyon kiábrándultam:(
2018. jan. 30. 23:38
19/29 anonim válasza:
"Ha az LMP-re szavazol, akkor jelentősen növekedni fognak a bérek, helyre jön az egészségügy, leszámolnak a korrupcióval és tisztább lesz a levegő. "
Valaki nagyon be van állítva.
2018. jan. 31. 00:18
20/29 anonim válasza:
Ez a fideszvédés a nem megfizetett hazafi cigányok részéről nem tudom, hogy mi akar lenni.
Kb miért fussak el a ragadozó elől, ha lehet, hogy egy másik karmaiba futok bele?
És ilyen idiótákon múlik a jövőd, a családod jövője. Igen, azoké is, akiket mindennél jobban szeretsz. De a legtöbben 200 forintért cserébe eldöntik majd, hogy mi legyen veled. Jól hangzik. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!