Szerintetek tényleg van ennek értelem, hogy úgy szavazom, hogy 2 rossz közük a kevésbé rosszat választom?
Mert azt veszem észre, hogy sokan ez alapján mennek szavazni.
Számomra a fidesz a legkisebb rossz, de őket is utálom.
De még mindig jobb mintha egy kormányzásképtelen káosz uralkodna, amit ez az ellenzék hozna el.
Szerintem nem ez a kormány a "kisebbik rossz", ha jobban belegondolunk, minden forgatókönyv (végkimenetele a választásoknak) ami nem a jelenlegi kormány újbóli megválasztását eredményezi, csak javíthat a jelenlegi helyzeten.
Szerintem, ha mindenki kicsit jobban utána járna a dolgoknak, biztosan találna olyan pártot, ami tükrözi a saját véleményt és nem csak megfélemlítésben tartja a lakosságot.
Azért bátorkodom megkérdezni, mért is hiszed, hogy a jelenlegi kormány a" kisebbik rossz"?
"De még mindig jobb mintha egy kormányzásképtelen káosz uralkodna, amit ez az ellenzék hozna el."
úgy, de úgy szeretnék én is ilyen jövőbelátó lenni, de nekem sajnos nem megy..
Szerintem szavazz le a Fideszre, aztán húzz az országból, amilyen gyorsan csak tudsz.
Addig kell, amíg nem építenek kerítést nyugatra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!