Melyik pártra érdemes szavazni április 8-án? Fidesz vagy Jobbik?
"Tudom nagyon jól, hogy nem tökéletes párt a Fidesz. De véleményem szerint az a helyzet, hogy ilyen körülmények között az ő kezükben van a legjobb kezekben az ország jövője."
Ez egy vicc, igaz? Az ő kezükben van a legjobb kezekben az ország jövője? Szánalom.
Tudjátok mi a legszörnyűbb? Hogy itt vagyunk mi , fiatalok én pl még szavazati joggal éppen nem rendelkezem és végig kell néznünk ahogy TI tönkreteszitek a jövőnket, vagyis az ország jövőjét. Ha marad a Fidesz, akkor további értelmes fiatalok fogják elhagyni az országot a jobb megélhetés érdekében. Én nem szeretnék idegen országba élni, de mire felnőtt leszek talán már a saját szülőföldemen is idegen leszek.
Vajon mi vár még ránk? Az biztos, hogy ha ez a tendencia tovább folytatódik, Magyarország teljesen tönkre megy.
Lesz valaha normális életünk? Vagy gürizzünk majd 120 ezer forintért havonta mint ahogy legtöbbünk szülei teszik? Mert sokaknak nincs lehetőségük felső oktatásban részt venni, mert ugye az imádott kormányunknak a "hátrányos helyzetűek" támogatása fontosabb mint az életre való fiataloké. Az normális , hogy ma egy olyan diák, aki hátrányos helyzetű az pályázhat 100 -150 ezer forintos ösztöndíjra vagy tömérdek más pályázatra, a jeles tanulók szemét meg kiszúrják 10-15 ezer forint ösztöndíjjal? És aztán csodálkoznak hogy a dolgozni akaró fiatalok külföldre MENEKÜLNEK?
Köszönöm, hogy megosztottátok velem a véleményeteket. Elég sok válasz érkezett néhány nap leforgása alatt. :D Az igazság az, hogy még mindig nem tudom, hogy melyik pártra szavazok, mert mindegyiknek megvan a maga jó és rossz oldala. Mindenesetre még van pár napom eldönteni.
Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!