Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Melyik pártra érdemes szavazni...

NikitaDragovich kérdése:

Melyik pártra érdemes szavazni április 8-án? Fidesz vagy Jobbik?

Figyelt kérdés
Ti melyiket választanátok a kettő közül? Érvekkel és ellenérvekkel válaszoljatok, mert fontos! Mindenképpen indokoljátok meg a döntéseteket, mert kíváncsi vagyok, hogy ti melyik párttal szimpatizáltok jobban.

2018. ápr. 1. 14:09
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
60%
Jobbikról annyit hogy ma hallottam a nyilatkozatot.. zöld út Brüsszelnek még nem is nyertek máris hazugság lettek kapva. Inkább a Fidesz egyszerűen jobb eletszinvonalon élek mint előtte. Mondjuk olyan lentről valóban csak felfelé volt már út. Ahhoz képest arany életem van. És lehet még jobb. Hajrá Fidesz
2018. ápr. 4. 00:34
 32/34 anonim válasza:
47%

"Tudom nagyon jól, hogy nem tökéletes párt a Fidesz. De véleményem szerint az a helyzet, hogy ilyen körülmények között az ő kezükben van a legjobb kezekben az ország jövője."

Ez egy vicc, igaz? Az ő kezükben van a legjobb kezekben az ország jövője? Szánalom.

Tudjátok mi a legszörnyűbb? Hogy itt vagyunk mi , fiatalok én pl még szavazati joggal éppen nem rendelkezem és végig kell néznünk ahogy TI tönkreteszitek a jövőnket, vagyis az ország jövőjét. Ha marad a Fidesz, akkor további értelmes fiatalok fogják elhagyni az országot a jobb megélhetés érdekében. Én nem szeretnék idegen országba élni, de mire felnőtt leszek talán már a saját szülőföldemen is idegen leszek.

Vajon mi vár még ránk? Az biztos, hogy ha ez a tendencia tovább folytatódik, Magyarország teljesen tönkre megy.

Lesz valaha normális életünk? Vagy gürizzünk majd 120 ezer forintért havonta mint ahogy legtöbbünk szülei teszik? Mert sokaknak nincs lehetőségük felső oktatásban részt venni, mert ugye az imádott kormányunknak a "hátrányos helyzetűek" támogatása fontosabb mint az életre való fiataloké. Az normális , hogy ma egy olyan diák, aki hátrányos helyzetű az pályázhat 100 -150 ezer forintos ösztöndíjra vagy tömérdek más pályázatra, a jeles tanulók szemét meg kiszúrják 10-15 ezer forint ösztöndíjjal? És aztán csodálkoznak hogy a dolgozni akaró fiatalok külföldre MENEKÜLNEK?

2018. ápr. 5. 00:44
 33/34 anonim ***** válasza:
#32 Oké, senki nem fog visszatartani, hogy külföldre menj. De mégmielőtt a fideszes szavazókat keresztre feszítenéd, Vonát pedig szentté avatnád, hadd mondjak el valamit: A Fidesz igenis hozott olyan döntéseket, amelyekkel ha nem is teljesen, de élhetőbbé tette az országot. Az a baj, hogy ti azt hiszitek, hogy egy országot helyre lehet hozni 2 hét alatt. Hát van egy rossz hírem: Ez bizony évekbe telik! Hosszú évek kemény munkájába! Persze, én is örülnék neki, ha bérunió lenne, meg ha nem kellene havi 120 ezerért megszakadni mint a véres hurka. De a változásoknak ára van. Nem lehet egyik pillanatról a másikra csodát tenni. Aki ezt ígéri, az szinte biztos, hogy hazudik. Mindenkinek a szíve joga eldönteni, hogy kire szavaz, ez így van, de ne gyere nekem azzal, hogy mi tesszük tönkre az országot. Az ország úton van a "szebb jövő" felé. De senki nem mondta, hogy ez az út könnyű lesz...
2018. ápr. 5. 09:17
 34/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy megosztottátok velem a véleményeteket. Elég sok válasz érkezett néhány nap leforgása alatt. :D Az igazság az, hogy még mindig nem tudom, hogy melyik pártra szavazok, mert mindegyiknek megvan a maga jó és rossz oldala. Mindenesetre még van pár napom eldönteni.

Köszönöm a válaszokat! :)

2018. ápr. 5. 13:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!