Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Melyik pártra érdemes szavazni...

NikitaDragovich kérdése:

Melyik pártra érdemes szavazni április 8-án? Fidesz vagy Jobbik?

Figyelt kérdés
Ti melyiket választanátok a kettő közül? Érvekkel és ellenérvekkel válaszoljatok, mert fontos! Mindenképpen indokoljátok meg a döntéseteket, mert kíváncsi vagyok, hogy ti melyik párttal szimpatizáltok jobban.

2018. ápr. 1. 14:09
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
75%
Jobbik!
2018. ápr. 1. 15:42
 22/34 anonim ***** válasza:
39%

"A fidesz bukni fog."

Lehet, de az nem mostanában lesz.

2018. ápr. 1. 15:43
 23/34 anonim ***** válasza:
66%
22 Bukni fog a fidesz,mert a magyar nép nem türheti tovább ezt a gyülöletkeltö korrupt pártot!
2018. ápr. 1. 15:53
 24/34 anonim ***** válasza:
64%
Hát a f-re nem. Akkor már inkább a j.
2018. ápr. 1. 16:13
 25/34 anonim ***** válasza:
85%
Ebből a kettőből, inkább a Jobbik. Egyrészt, mert az ő programjukat megtaláltam, másrészt meg újabb 2/3-ot , semmiképpen nem szeretnék.
2018. ápr. 1. 16:36
 26/34 anonim ***** válasza:
67%
Csakis a jobbik!
2018. ápr. 1. 18:04
 27/34 anonim válasza:
46%
A Fideszre!
2018. ápr. 1. 20:13
 28/34 anonim ***** válasza:
46%

Csakis a Fidesz!

A Jobbik nem szavazta meg a migránsok betelepítése elleni alkotmány módosítást. Se a családok támogatását, se a nők 40 éves munkaviszonya utáni nyugdíjat.

Aztán Vona azt nyilatkozta : Ma számomra az iszlám az utolsó fénysugár...

Szerintem sok embernél elvágták magukat.

Ez a Jobbik már nem az amelyik régen volt. Ráadásul párton belül sincs egyetértés köztük, hogyan akarnak így kormányozni?

2018. ápr. 2. 17:51
 29/34 anonim ***** válasza:
53%

"A Jobbik nem szavazta meg a migránsok betelepítése elleni alkotmány módosítást."

Mert abba nem vették bele a letelepedési kötvények árusításának (ami szó szerint hazaárulás) leállítását.

"Se a családok támogatását"

Itt nem igazán értem, mire gondolsz.

"se a nők 40 éves munkaviszonya utáni nyugdíjat."

Mert ez egy szexista törvény, és a férfiakra nem terjed ki. A Jobbik programjában most is benne van, hogy a férfiak is vonulhassanak nyugdíjba 40 év után.

"Aztán Vona azt nyilatkozta : Ma számomra az iszlám az utolsó fénysugár..."

Ez egy szövegkörnyezetből kiragadott, kb. 10 évvel ezelőtt elhangzott mondat, amit ti fideszbirkák előszeretettel citáltok és félreértelmeztek. Mindenesetre nem a Jobbik eresztett rá Magyarországra 3500 terroristát (és ebben a kötvényesek nincsenek benne).

"Ráadásul párton belül sincs egyetértés köztük, hogyan akarnak így kormányozni?"

Teljes egyetértés akkor van egy pártban, ha senki nem gondolkodik, hanem mindenki vakon követi a bölcs vezér parancsát. Lásd Fidesz :)

2018. ápr. 2. 18:57
 30/34 anonim ***** válasza:
22%

Én félnék a Jobbiktól, ahogy mára átalakult. Vona teljesen tönkretette, nekem így nem kellene. A Fidesz már jobboldalibb, nemzetibb.

De remélem, hogy tényleg le fog mondani Vona a vezetőségével egyött, és akkor rendbe lehet tenni a Jobbikot.

2018. ápr. 3. 05:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!