Melyik pártra érdemes szavazni április 8-án? Fidesz vagy Jobbik?
"A fidesz bukni fog."
Lehet, de az nem mostanában lesz.
Csakis a Fidesz!
A Jobbik nem szavazta meg a migránsok betelepítése elleni alkotmány módosítást. Se a családok támogatását, se a nők 40 éves munkaviszonya utáni nyugdíjat.
Aztán Vona azt nyilatkozta : Ma számomra az iszlám az utolsó fénysugár...
Szerintem sok embernél elvágták magukat.
Ez a Jobbik már nem az amelyik régen volt. Ráadásul párton belül sincs egyetértés köztük, hogyan akarnak így kormányozni?
"A Jobbik nem szavazta meg a migránsok betelepítése elleni alkotmány módosítást."
Mert abba nem vették bele a letelepedési kötvények árusításának (ami szó szerint hazaárulás) leállítását.
"Se a családok támogatását"
Itt nem igazán értem, mire gondolsz.
"se a nők 40 éves munkaviszonya utáni nyugdíjat."
Mert ez egy szexista törvény, és a férfiakra nem terjed ki. A Jobbik programjában most is benne van, hogy a férfiak is vonulhassanak nyugdíjba 40 év után.
"Aztán Vona azt nyilatkozta : Ma számomra az iszlám az utolsó fénysugár..."
Ez egy szövegkörnyezetből kiragadott, kb. 10 évvel ezelőtt elhangzott mondat, amit ti fideszbirkák előszeretettel citáltok és félreértelmeztek. Mindenesetre nem a Jobbik eresztett rá Magyarországra 3500 terroristát (és ebben a kötvényesek nincsenek benne).
"Ráadásul párton belül sincs egyetértés köztük, hogyan akarnak így kormányozni?"
Teljes egyetértés akkor van egy pártban, ha senki nem gondolkodik, hanem mindenki vakon követi a bölcs vezér parancsát. Lásd Fidesz :)
Én félnék a Jobbiktól, ahogy mára átalakult. Vona teljesen tönkretette, nekem így nem kellene. A Fidesz már jobboldalibb, nemzetibb.
De remélem, hogy tényleg le fog mondani Vona a vezetőségével egyött, és akkor rendbe lehet tenni a Jobbikot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!