Melyik pártra érdemes szavazni április 8-án? Fidesz vagy Jobbik?
Program alapján lehet csak dönteni.
A Jobbik programja nyilvános és olvasható.
A fideszét hol találom? segítene valaki? már 8 éve keresem
"Azért mert egyetértek a programjának nagy részével. "
Mi is a programja? És légyszives ne írj migránst, Sorost, Brüsszelt. ezenkívül?
"Csak azt mondtam, hogy nem tudnám elképzelni, hogy rendelkeznek azokkal a képességekkel, mint a Fidesz."
Miért ne rendelkezhetnének? Még lehet jobbal is mint a fidesz. Ismered őket? Voltak már hatalmon? Na ugye... ez kb olyan, mintha én tanárként az iskolában nem adok meg egy gyereknek egy lehetőséget a javításra, ha van 3 db 2-ese, mert előre leírtam.
"Ismered őket? Voltak már hatalmon? "
Ezért mondtam azt, hogy "nem tudnám elképzelni".
"Időpont ma 14:48"
Ja értem és akkor ezért szavazol a fideszre? :D Ez igen, ez ám a logika :D válasszuk a biztos sz*art, csak nehogy más megpróbáljon valamit :DD
Ha migránsokkal akarsz együtt élni, ha továbbra is éhbérért akarsz dolgozni, ha azt akarod, hogy 20 éven belül túlszaporodjanak minket a cigányok, akkor a Fideszre.
Ha kulturált országot és európai szintű béreket szeretnél, akkor a Jobbikra. Erről továbbiakat itt olvashatsz: [link]
Időpont ma 15:37
A fidesz bukni fog. Fogadni is merek rá. Te is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!