Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Melyik pártra érdemes szavazni...

NikitaDragovich kérdése:

Melyik pártra érdemes szavazni április 8-án? Fidesz vagy Jobbik?

Figyelt kérdés
Ti melyiket választanátok a kettő közül? Érvekkel és ellenérvekkel válaszoljatok, mert fontos! Mindenképpen indokoljátok meg a döntéseteket, mert kíváncsi vagyok, hogy ti melyik párttal szimpatizáltok jobban.

2018. ápr. 1. 14:09
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
76%

Program alapján lehet csak dönteni.

A Jobbik programja nyilvános és olvasható.

A fideszét hol találom? segítene valaki? már 8 éve keresem

2018. ápr. 1. 14:42
 12/34 anonim ***** válasza:
71%

"Azért mert egyetértek a programjának nagy részével. "

Mi is a programja? És légyszives ne írj migránst, Sorost, Brüsszelt. ezenkívül?

2018. ápr. 1. 14:43
 13/34 anonim ***** válasza:
71%

"Csak azt mondtam, hogy nem tudnám elképzelni, hogy rendelkeznek azokkal a képességekkel, mint a Fidesz."

Miért ne rendelkezhetnének? Még lehet jobbal is mint a fidesz. Ismered őket? Voltak már hatalmon? Na ugye... ez kb olyan, mintha én tanárként az iskolában nem adok meg egy gyereknek egy lehetőséget a javításra, ha van 3 db 2-ese, mert előre leírtam.

2018. ápr. 1. 14:45
 14/34 anonim ***** válasza:
29%

"Ismered őket? Voltak már hatalmon? "

Ezért mondtam azt, hogy "nem tudnám elképzelni".

2018. ápr. 1. 14:48
 15/34 anonim ***** válasza:
84%

"Időpont ma 14:48"

Ja értem és akkor ezért szavazol a fideszre? :D Ez igen, ez ám a logika :D válasszuk a biztos sz*art, csak nehogy más megpróbáljon valamit :DD

2018. ápr. 1. 14:50
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
#15 Ilyet se mondtam. Egy szóval nem mondtam, hogy a Fideszre fogok szavazni. A kérdés ugyebár úgy hangzott, hogy melyik pártra érdemesebb szavazni, Fidesz vagy Jobbik?
2018. ápr. 1. 14:52
 17/34 anonim ***** válasza:
74%
ha ebből a kettőből kell választani akkor egyértelműen jobbik, a fidesz nem is tudom hogy merülhet fel akárkiben is azok után amit leműveltek az országgal
2018. ápr. 1. 14:53
 18/34 anonim ***** válasza:
63%

Ha migránsokkal akarsz együtt élni, ha továbbra is éhbérért akarsz dolgozni, ha azt akarod, hogy 20 éven belül túlszaporodjanak minket a cigányok, akkor a Fideszre.

Ha kulturált országot és európai szintű béreket szeretnél, akkor a Jobbikra. Erről továbbiakat itt olvashatsz: [link]

2018. ápr. 1. 15:34
 19/34 anonim ***** válasza:
21%
Nem akarok baloldali pártot, a jobbik meg biztosan nem fog nyerni, ezért inkább a Fideszt támogatom.
2018. ápr. 1. 15:37
 20/34 anonim ***** válasza:
79%

Időpont ma 15:37

A fidesz bukni fog. Fogadni is merek rá. Te is?

2018. ápr. 1. 15:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!