A Jobbikos Farkas Gergely 600 ezer forintot ajánlott Midi Melánia LMP-s képviselőjelöltnek, ha az utóbbi visszalép a javára a kiskunhalasi választókörzetben. Mi igaz ebből?
Hallgassátok már meg a konkrét felvételt, mert az is nyilvános.
Én is pont ilyen szarkasztikus, ironikus, száraz humorú vagyok, mint valszeg Farkas is. Hogy csomószor tök komoly fejjel mondok hülyeséget, vicceset és aztán azon nevetnek a többiek (és jobban, mintha már én is nevetve, mosolyogva mondtam volna).
Nyilatkozott is a helyi médiának, hogy nem komolyan gondolta. A nő sem vette komolyan.
Mellesleg Farkasnak honnan lenne 600 milliója?
De egyiküknek sincsenek jelentős támogatói.
Egy halasi.
4.
Te egyáltalán meghallgattad a felvételt?! Miért beszélsz úgy hogy nem?
Minimum több perces telefonbeszélgetésről van szó, aminek ez valahol elhangzik a közepén.
Aki hallotta a felvételt, az észrevette gondolom, hogy LMP-s provokálja a Jobbikost a felvétel során.
Az is elég gyanús, hogy az LMP miért a Fideszpropagandistáknak adta le a Jobbikosra nézve terhelő felvételt?? Nekem úgy jön le, hogy az LMP a Fidesz kezére játszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!