Ez lenne Gyurcsány valódi terve?
Én nem tudok "ellenzéki összefogásról". Lemaradtam valamiről?
Az viszont biztos, hogy ha netalántán az MSZP-PM nyerne a választásokon, akkor Kargeri gyorsan le lenne váltva, és jönne a helyére Gyurcsány, hiába nem tagja már az MSZP-nek hivatalosan. De szerencsére se a DK-nak, se az MSZP-nek nincs esélye a választásokon. :)
VONA NEM FOG ÖSSZEFOGNI ÁRULÓKKAL!
Max az LMP-vel aminek lenne értelme.
Az MSZP-PM és a DK már megegyeztek, ezt Gyurcsány és Karácsony jelentették be közösen. Már az LMP-vel is tárgyalnak, és a megegyezés is meglesz hamarosan, egyedül a Jobbik nem ment el a tárgyalásra. Arra a kérdésre, hogy győzelem esetén ki lenne a miniszterelnök, Gyurcsány nem adott egyértelmű választ. Én biztosra veszem, hogy egy MSZP-PM-DK-LMP koalíciós kormányzás esetén Gyurcsányból miniszterelnök lenne... Az isten óvjon ettől minket...
Sokáig nem akartam a Fideszre szavazni, hanem valami noname jobboldali kispártra, de így erősen elgondolkodtam a dolgon, hogy inkább egy Fidesz győzelem, minthogy Gyurcsány újra miniszterelnök legyen ebben az országban...
Gyurcsány valódi rafinált terve a baloldalt bármi áron hatalomra jutni.
Ez a részegséggel való rágalmazás egy elterelő hadművelet. Tulajdonképpen sikeres volt a tárgyalás, megegyeztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!