Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ti kire szavaznátok a helyembe...

Ti kire szavaznátok a helyemben? Őszintén?

Figyelt kérdés
Jómódú család elkényeztett 20-on éves fia vagyok, vannak jó környéki budai ingatlanjaink, balatoni nyaralónk, vidéki ház, értékes festmények, ingóságok, befektetéseink. Minden évben 3-4 külföldi utazásra megyünk, síelések, tengerpart, tengerentúl stb. Hát szóval elég nagy jólétben élek. Van 2 diplomám, saját vállalkozásom, élvezem az életet. Politikával nem sokat foglalkozom, nem különösebben izgat, max az egyes pártok fanatikus rajongóin, az október23-án egymással verekedő nyugdjasokon, meg a kétfarkú kutyapárt ironikus megjegyzésein szoktam röhögni. De kíváncsi vagyok, hogy ti kire szavaznátok a helyemben? Illetve melyik párt az, amelyiket semmiképpen nem ajánljátok nekem.

2018. márc. 19. 22:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
67%
Jobbik, LMP, Fidesz, baloldalira valószínű nem (a szivassuk meg a gazdagokat mentalitás miatt).
2018. márc. 19. 23:01
 2/18 anonim ***** válasza:
50%
Ém még nálad is gazdagabb vagyok ,és lefosom az összes tetűt, nem fogok szavazni egyikre se, és ugyanezt ajánlom neked is.
2018. márc. 19. 23:05
 3/18 A kérdező kommentje:

Eddig én is szartam az egészre, csak most valahogy kedvem támadt szavazni.

Van olyan párt amelyiknek a legfontosabb, hogy a GDP-t minél jobban növelje, és a gazdasági fejlődés az elsődleges célja, az mondjuk tetszene, mert a külföldi utazásaim során szeretnék felvágni vele külföldiek előtt, hogy milyen menő országom van, nem pedig szégyenkezni, hogy GDP/fő-ben csak a 40-dik hely körül járunk.

2018. márc. 19. 23:14
 4/18 anonim ***** válasza:
76%
Az ingyen sörre.
2018. márc. 19. 23:19
 5/18 A kérdező kommentje:
Az MKKP nagyon vicces, kedvelem őket, de nem szavaznék rájuk, azért az nagyon rossz vicc volna, ha egy viccpárt bármilyen hatalmat szerezne. Aki látta a The Waldo Moment címe Black Mirror epizódot, az tudja, miről beszélek.
2018. márc. 19. 23:26
 6/18 anonim ***** válasza:
81%
Hát a Fidesz lop, és összeszerelőüzemet csinál az országból, úgyhogy nekik nem hiszem hogy céljuk hosszútávon a GDP javítása. Úgyhogy javaslom hogy a Jobbik és az LMP közül válassz.
2018. márc. 19. 23:56
 7/18 anonim ***** válasza:
0%
MKKP
2018. márc. 20. 01:06
 8/18 anonim ***** válasza:
82%
Fake. Akinek ilyen jól megy, nem henceg így
2018. márc. 20. 06:28
 9/18 anonim ***** válasza:
82%
Ha tényleg így tele vagy zsével, akkor lenne egy kérdésem: mégis mi a fenét keresel még itt? Ha kis tehetséged is van meg nyelvtudásod, akkor hagy a francba ezt a koszfészket és menj egy értelmes országba!
2018. márc. 20. 08:15
 10/18 anonim ***** válasza:
85%

Nem kérdező, nem viccpárt. Csak tudják, a humorral ölni is lehet. Néha hatásosabban minden másnál. Főleg, ha el akarják venni a muníciót. Ennyit az MKKP-ről.

Ami a szavazást illeti. Azt mondod, vállalkozásod van. Diplomáiddal arra akarsz utalni, átlátod mitől megy egy vállalkozás és mik az akadályai.

Akkor azt is át kell látnod, milyen közegben mit lehet csinálni. Vállalkozásnak és politikusnak.

De nekem vannak kétségeim a komolyságot illetően. Miből gondolod, hogy bárki, aki nem ismer, tud a "helyedben" véleményt mondani? Úgy értem, valódi, használható, komoly megállapítást. Mert ugye ha nem ilyen, ismét csak röhögni akarsz. Amit akartál elértél. Tudattad a világgal helyzeted. Ennél több nem fog sikerülni. Utazni én is tudok. A nyaraló azért nem érdekel, mert úgy se töltenék ott pár napnál többet. A pazarlást meg nem csípem. És nem tudok röhögni se nyugdíjasokon, se másokon. Még rajtad se.

2018. márc. 20. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!