Ti kire szavaznátok a helyemben? Őszintén?
Eddig én is szartam az egészre, csak most valahogy kedvem támadt szavazni.
Van olyan párt amelyiknek a legfontosabb, hogy a GDP-t minél jobban növelje, és a gazdasági fejlődés az elsődleges célja, az mondjuk tetszene, mert a külföldi utazásaim során szeretnék felvágni vele külföldiek előtt, hogy milyen menő országom van, nem pedig szégyenkezni, hogy GDP/fő-ben csak a 40-dik hely körül járunk.
Nem kérdező, nem viccpárt. Csak tudják, a humorral ölni is lehet. Néha hatásosabban minden másnál. Főleg, ha el akarják venni a muníciót. Ennyit az MKKP-ről.
Ami a szavazást illeti. Azt mondod, vállalkozásod van. Diplomáiddal arra akarsz utalni, átlátod mitől megy egy vállalkozás és mik az akadályai.
Akkor azt is át kell látnod, milyen közegben mit lehet csinálni. Vállalkozásnak és politikusnak.
De nekem vannak kétségeim a komolyságot illetően. Miből gondolod, hogy bárki, aki nem ismer, tud a "helyedben" véleményt mondani? Úgy értem, valódi, használható, komoly megállapítást. Mert ugye ha nem ilyen, ismét csak röhögni akarsz. Amit akartál elértél. Tudattad a világgal helyzeted. Ennél több nem fog sikerülni. Utazni én is tudok. A nyaraló azért nem érdekel, mert úgy se töltenék ott pár napnál többet. A pazarlást meg nem csípem. És nem tudok röhögni se nyugdíjasokon, se másokon. Még rajtad se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!