Szavaznátok egy olyan pártra, aminek a fő célja az lenne, hogy az ország ugyanannyira önellátó legyen, mint a 80-as években? Tehát legyen minden tele újra hazai márkákkal, hazai üzemekkel?
Figyelt kérdés
2017. nov. 5. 20:25
1/22 anonim válasza:
Mióta önellátó az az ország, ahol a Szovjetunióból mondták meg, hogy milyen termékek lehet gyártani és miket nem?
2/22 anonim válasza:
Amúgy nem támogatom, én szeretem a választékosságot.
3/22 anonim válasza:
Természetesen. Én igazából minden külföldi terméket kitiltanék. Be szabadna épp hozni túristaként, de kereskedelmi forgalomban nem lenne kapható csak magyar termék.
4/22 anonim válasza:
Hiába szavaz erre a polgár, ha a vállalkozó külföldön alapítja a cégét inkább.
Te hol indulnál el? Olyan országban ahol jövő évben kerül forgalomba az energiaital, vagy idehaza ahol van vagy 15 féle, és inkább beállsz a sorba?
6/22 anonim válasza:
Figyelmedbe ajánlom, hogy a Wartburg NEM magyar termék!
7/22 A kérdező kommentje:
"Mióta önellátó az az ország, ahol a Szovjetunióból mondták meg, hogy milyen termékek lehet gyártani és miket nem?"
De mi gyártottuk őket.
2017. nov. 5. 20:34
8/22 anonim válasza:
"De mi gyártottuk őket."
De miből, mert én úgy tanultam, hogy Magyarország nem dúskál a nyersanyagban.
9/22 anonim válasza:
Ez elképzelhető USA ban vagy Oroszország, Kína akiknek megvan ehhez a kapacitása és a nyersanyaga is viszont magyarországnak nincs.
Ui. nem tudom mi ez a Waltburgozás gondolom egyetlen fizetett ember provokál több felhasználófiókról.
10/22 anonim válasza:
Annyira onallo volt az orszag, hogy ma is az akkor felvett hitelt fizetjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!