Az MSZP valóban ellopta a Karthagó zenéjét? Melyiket?
Mostanában több zenét szerető barátom mesélte, hogy az MSZP vagy a DK pofátlanul ellopta a Karthagó egyik nagyszerű kompozícióját. Kampánydalt csináltak belőle, úgy hogy nem is egyeztettek a szerzőkkel !
Ez elégé meredek egy minden nap egyeztetni kívánó párttól, akiknek az emberek a legfontosabbak. Nem is hiszem el teljesen. Mi lehet igaz ebből?
https://www.youtube.com/watch?v=IcZt-YYsGvo
Láttam már egy rakás ilyen stílusú paródiát, szerintem nem túl jó. Egy poén ül benne, hogy elindult a fiú a fények útján, a többi elég gyenge.
Közben utánaolvastam. Úgy tűnik mégis csak igaz [link]
Az MSZP minden nap szeretne egyeztetni. Miért nem a polgárokkal teszi ezt ?
Nem kérdező nem igaz, azóta kiderült, hogy ez divatos szóval élve "fake news" az együttes ki is vette a közleményéből az MSZP re utaló részt. Eredetileg az MSZP Kiskunfélegyházi szervezetét jelölték meg forrásként.
Teljes sztori a 444-en:
Ja, hogy Lokál...minden világos...
A közlemény csak azt említette, hohy az mszp tett közzé egy ilyet. Azt nem, hogy őket vádolja a jogsértéssel. A neten elérhwtő vt ez a paródia, az mszp pedig csupán megosztotta. Rohadtul nem mindegy.
De lomálos barátaink nem okoztak cdalódást, ugyanúgy ferdítettek, ahogy szoktak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!