Botka 3%-on áll & nagyot zuhant az MSZP. Valóban ennyi volt Botka hulláma?
A közvélemény kutató legfrissebb mérése szerint erősödött a Fidesz támogatottsága 34%, a Jobbikra 13%, az MSZP-re 8% szavazna. A többi kisebb és még kisebb pártok nem érik el a parlamenti küszöböt.
A Nézőpont Intézet miniszterelnökre vonatkozó kérdésére 43% Orbán Viktorra, 8% Vona Gáborra és csak 3% voksolna Botka Lászlóra. Mi az oka annak, hogy Botka Lászlóból eddig nem lett a remény embere a baloldalon?
Mindenkitől a környezetember ugyanezt hallom. Az első lelkesedés elmult. Még el sem kezdődött a választási szezon már kihalt Botka hitelessége, az a kevéske is ami volt. Mi lehet az oka? [link]
Az történt, hogy a Nézőpont Intézet mért ami mindig hazudik.
Ők azok akik a kvótás népszavazásra 62%-os részvételt mondtak.
Teljesen mindegy mit mondanak, magyaráznak egyesek, a szociknak befellegzett. Senki nem fogja tudni a szarból kihúzni őket.
Sőt lehet Botkát a szocikák maguk fogják buktatni.
Az MSZP létezésének egyetlen oka van, a Fidesz tartja lélegeztetőgépen, mert amíg ilyen ellenzéke van, persze, hogy rá szavaznak.
Komolyan, kedves MSZP-sek, nem tűnik fel, hogy a 90-es évek elején a legkisebb faluban is volt MSZ(M)P pártház, mostmár lassan a Budapestit sem tudják fenntartani? Úgy szétlopták a pártot, hogy már a legkisebb szellő is szétfújhatja.
Szerintem jobb kérdés az hogy mi is szeretne az MSZP elérni
Mert én szerintem már az MSZP arra játszik hogy tartson meg pár szavazót de viszont még véletlenül se nyerjen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!