Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Melyik pártra szavazzak, ha...

Melyik pártra szavazzak, ha azt akarom, hogy a következő 4 évben is jó legyen az országnak?

Figyelt kérdés
2018. márc. 19. 09:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Utána olvastam. Valamit benéztél.
2018. márc. 21. 18:14
 12/18 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy hogy kire szavazol, csukd be a szemed, vagy dobj egy kockát. Ebben az országban a büdös életben nem lesz európai szintű életszínvonal. Harminc éve ezt várom és már csak azt veszem észre hogy eljárt az idő és semmi változás nem történt.
2018. márc. 21. 18:45
 13/18 anonim ***** válasza:
Sok választásod nincsen.
2018. márc. 21. 19:28
 14/18 anonim ***** válasza:
16%
Nem akarok Fidesz meg migráns propagandát nyomatni, mert gondolom láttál elég plakátot meg hallottál róla eleget de valamit muszáj hangsúlyozni. Európa legnagyobb problémája az elkövetkezendő években, évtizedekben a migráció lesz. Ha megnézed hova jutott néhány Nyugat Európai ország csak szörnyülködsz. No-go zónák Párizsban, Londonban volt kint ismerősöm konkrétan azt mondta, hogy nappal(!!) alig mert bemenni egy egy kerületbe mert odamennek a négerek csoportosan. (nem vagyok rasszista amúgy.). Nálunk jó a helyzet, mert a Fidesz-KDNP kormány következetesen ellenállt mindig az Uniós nyomásnak, és a migránsokat megállította a kerítéssel illetve nem hajtottuk végre a kötelező betelepítési kvótát. Másrészről gazdaságilag sokkal jobban áll az ország mint az MSZP- Gyurcsány kormány alatt. Baloldali pártra semmiféleképpen nem lehet szavazni, mert azok káoszt okoznának az országban, a Jobbik meg velük akar összefogni így rájuk se lehet szavazni. Úgyhogy a helyes döntés szerintem, ha a Fideszre szavazunk.
2018. márc. 22. 23:07
 15/18 anonim ***** válasza:
14! Végre valaki gondolkozik!
2018. márc. 23. 07:01
 16/18 anonim ***** válasza:

Én egyet értek Gyurcsánnyal, aki márc. 5-én, a Civil Rádióban, a Fiala Jánosnak adott interjújában kajánul, bejelentette, mi lesz, amennyiben az ellenzék szerzi meg a kormányalakításhoz szükséges mandátumokat: káosz. (ld.:  [link]

Aki nem akar a jövőben káoszt, felfordulást és anarchiát az országban, az nem szavaz ezekre a mentálisan retardált, Gyurcsánnyal (DK) ölelkező és Soros Gyuri bácsi dollármilliárdjaira pályázó törpepártokra (LMP-Jobbik-Momentum). 

Éljen a Fidesz! Ennyi.

2018. ápr. 6. 18:18
 17/18 anonim ***** válasza:

Szerintem az eddigi eredményeket kell szemlézni, a korrekt döntéshez.

A Simicska-bérencek és a Soros-katonák a következő ellenőrizhető tényeket hallgatják el a 2010-2018 Fidesz-kormánnyal kapcsolatban: 

1. A magyar bérnövekedés dobogós lett az Európai Uniós országok között a tavalyi esztendőben: 12,5 százalékkal nőttek itthon a bérek (2017). 

2. A 6 éves bérmegállapodásról és azzal járó adók csökkentek 

3. Az egészségügyi dolgozók bére emelkedett 

4. A nettó átlagkereset 200 ezer forint felé emelkedett 

5. A minimálbér 2010 óta 88 százalékkal növekedett 

6. A szakmunkásbér megduplázódott 

- Ha a statisztikákat nézzük, akkor kiderül, hogy a 2010 előtti nyolc évben a kormányok nem tudtak ilyen pozitív mutatókat produkálni. 

- Ha megvizsgáljuk a rendszerváltástól számított majdnem 30 évet, akkor nyilvánvalóvá válik: most használjuk ki legjobban a lehetőségeinket a szomszédos országokhoz képest. 

Persze, hogy a balliberális ellenzék nem tapsol örömében...

2018. ápr. 6. 18:22
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerinted?
2018. ápr. 7. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!