Melyik pártra szavazzak, ha azt akarom, hogy a következő 4 évben is jó legyen az országnak?
Én egyet értek Gyurcsánnyal, aki márc. 5-én, a Civil Rádióban, a Fiala Jánosnak adott interjújában kajánul, bejelentette, mi lesz, amennyiben az ellenzék szerzi meg a kormányalakításhoz szükséges mandátumokat: káosz. (ld.: [link]
Aki nem akar a jövőben káoszt, felfordulást és anarchiát az országban, az nem szavaz ezekre a mentálisan retardált, Gyurcsánnyal (DK) ölelkező és Soros Gyuri bácsi dollármilliárdjaira pályázó törpepártokra (LMP-Jobbik-Momentum).
Éljen a Fidesz! Ennyi.
Szerintem az eddigi eredményeket kell szemlézni, a korrekt döntéshez.
A Simicska-bérencek és a Soros-katonák a következő ellenőrizhető tényeket hallgatják el a 2010-2018 Fidesz-kormánnyal kapcsolatban:
1. A magyar bérnövekedés dobogós lett az Európai Uniós országok között a tavalyi esztendőben: 12,5 százalékkal nőttek itthon a bérek (2017).
2. A 6 éves bérmegállapodásról és azzal járó adók csökkentek
3. Az egészségügyi dolgozók bére emelkedett
4. A nettó átlagkereset 200 ezer forint felé emelkedett
5. A minimálbér 2010 óta 88 százalékkal növekedett
6. A szakmunkásbér megduplázódott
- Ha a statisztikákat nézzük, akkor kiderül, hogy a 2010 előtti nyolc évben a kormányok nem tudtak ilyen pozitív mutatókat produkálni.
- Ha megvizsgáljuk a rendszerváltástól számított majdnem 30 évet, akkor nyilvánvalóvá válik: most használjuk ki legjobban a lehetőségeinket a szomszédos országokhoz képest.
Persze, hogy a balliberális ellenzék nem tapsol örömében...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!