Ti is elbizonytalanodtatok a FIDESZ-re szavazást illetően?
Figyelt kérdés
Én elkötelezett voltam, de úgy vélem, ez már nagyon sok, ami az utóbbi időben napvilágra kerül velük kapcsolatban. (ELIOS, Semjén, Kósa, Szita Károly)2018. márc. 17. 15:44
11/27 anonim válasza:
Engem nem érdekel semmilyen kínja az ellenzéknek. Az egykulcsossal jól járok, és nem kell senki olyan, aki ezt az adózási formát megszüntetné.
12/27 anonim válasza:
A Fidesz a Jobbik programját csinálta eddig is. Aki nem látja a következményeit ennek, az hülye se. gg. És hajlandó egy Fidesz 2.0 Jobbikra szavazni, az meg is érdemli. Bár a fideszes sosem az eszükről voltak híresek.
13/27 anonim válasza:
Elbizonytalanodtam a Fideszre szavazást illetően? Persze. Aztán megláttam, hogy kik állítják, meg megnéztem az ellenzéket, és gyorsan kijózanodtam.
14/27 anonim válasza:
Én annyira bizonytalan voltam, hogy sosem szavaztam rájuk. Nekem nem kell az orbán munkaalapú társadalma.
15/27 anonim válasza:
Hát pedig nincs választásod, valamilyen formában dolgozni kell. Persze van más mód is, de azt inkább nem taglalnám.
16/27 anonim válasza:
Az ellenzék nem is van egy halom mocskos dolga! Csak a Fidesz!
18/27 anonim válasza:
Egyáltalán nem bizonytalanodtam el, mert eddig sem tudtak hülyére venni ;)
19/27 anonim válasza:
"Az ellenzéknek is van egy halom mocskos dolga! Csak a Fidesz!"
Igazad van, DE AZÉRT nem véletlen hogy a Jobbik több mint 100pert nyert a FideSS-el szemben!
20/27 anonim válasza:
Ezek az ügyek amiket felsoróltál, csak az ellenzéki média rágalmai. Egyikben sem indult nyomozás és nem is fog mert nincs miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!