Ti is elbizonytalanodtatok a FIDESZ-re szavazást illetően?
Figyelt kérdés
Én elkötelezett voltam, de úgy vélem, ez már nagyon sok, ami az utóbbi időben napvilágra kerül velük kapcsolatban. (ELIOS, Semjén, Kósa, Szita Károly)2018. márc. 17. 15:44
1/27 anonim válasza:
Igen, én a Jobbikra szavazok inkább, tegyél igy te is kérdező!
3/27 anonim válasza:
Eddig is tele voltak ilyen korrupciós ügyekkel. Aki eddig nem ábrándult ki belőlük emiatt, az kétlem, hogy pont most hirtelen megvilágosodna. Szerintem a fidesz tábor ugyanolyan egységes, mint eddig. Ezek elég megfoghatatlan dolgok a választók számára, a legtöbben vagy legyintenek rá és elfogadják, hogy a fidesz korrupt(mert a többi is az), vagy egész egyszerűen azt mondják ezekre az ügyekre, hogy mind hazugság. Ahhoz, hogy komoly kiábrándulás történjen, valami olyasminek kéne történnie, amit konkrétan megéreznek a bőrükön a szavazóik. Ha például a fidesz kijelentené, hogy többkulcsos adót ,meg ingatlanadót vezet be, akkor a választóik 1/3-a azonnal elpártolna tőlük...Egyébként ha lenne egy ellenzéki párt is, amelyik meghagyná az egykulcsos adót, meg alapvetően alacsonyan tartaná az adókat, az szintén számottevő szavazatot el tudna venni a fidesztől. Lehet itt hazudozni a levegőbe, hogy "8 millión mélyszégenységben élnek az országba",meg hogy "nincsen középosztály", de attól még a valóságban van középosztály, akik jobban élnek ,mint 4 vagy 8 éve és ők garantáltan a fideszre szavaznak, mindenféle migránstól,Sorostól,Ceu-tól,civiltől függetlenül.
4/27 anonim válasza:
Szerintem most is elkötelezett vagy.
5/27 anonim válasza:
Nem szívesen támogatnék még egy kétharmadot, még ha töketlen is az ellenzék. Egy békemenettel összekötött Nemzeti ünnepen, "elégtétellel" fenyegetőzni egy miniszerelnök részéről... elbizonytalanít.
6/27 anonim válasza:
Én megszállott fideszes voltam, de Orbán békemeneti beszéde óta áttértem a Jobbikra, Szégyen hogy akit régen tiszteltem az fenyegetőzik, papírról olvassa a himnuszt.
7/27 anonim válasza:
Igen, még 2011-ben azt mondtam, hogy ugyan azok mint a gyurcsány és maszop, szóval soha többé.
És előtte én is elengedtem a fülem mellett az mszmp-s, kiszes, mutyis szálaikat, hogy propaganda, meg lejáratás, mert hívő voltam, de hát kinyílt a szemem meg a fülem.
8/27 anonim válasza:
Ritka az, ha valaki elbizonytalanodik. Általában azt látom, hogy ha egy ember kiválasztotta magának azt a pártot, amelyikkel szimpatizál, onnantól kezdve az a párt teljesen mindegy, hogy milyen minőségben végzi a dolgát, akármennyire pocsék módon tevékenykednek, akármennyire látványosan tesznek tönkre mindent, a hívői akkor is vakul hisznek benne, és isszák a hazug szavaikat. Ezt most nemcsak a jelen kormányra akarom kihegyezni, hanem úgy általánosságban bármelyikre.
9/27 anonim válasza:
Szarok rá miket rángat elő az ellenzék.
10/27 anonim válasza:
Egyáltalán nem bizonytalanodtam el. Eddig sem hittem a fidesznek és ezután sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!