Liberális szelleműek, ti kire fogtok szavazni?
Magyar Kétfarkú Kutyapárt az egyetlen értelmes választás.
Az LMP-t azért nem preferálom, mert atomenergia ellenes, és nincs átgondolt gazdasági programja, csak bullshit. Továbbá protekcionista, multi és globalizáció ellenes lépéseket terveznek. És aránytalanul nagy hangsúlyt kap a programjukon belül a gazdaság mindössze 4%-át kitevő mezőgazdaság.
Ez így nem teljesen igaz, bár most nagyon ezt erőltetik, mivel az átlag nem liberális szavazót is meg kell fogniuk valahogy. Amit tudni érdemes az LMP-ről az az, hogy nagyon széleskörű az ideológia felfogásuk. Van köztük erősen baloldali, konzervatív, jobboldali liberális, baloldali liberális is mind.
Egy kis összefoglaló:
"Listán az LMP-re. Ők következetesen képviselik a nézeteiket"
Az LMP kétségtelenül hitelesen és következetesen képviseli már több mint 8 éve a zöldbaloldali nézeteit, csak éppen ennek semmi köze nincs a liberalizmushoz.
Ez tök érdekes, mert én sok kérdésben liberális vagyok (nyilván racionális keretek között, nem tagadva azokban a kérdésekben amikben előnyt jelent számomra vagy potenciálisan jelenthet a liberális álláspont és semmiképp sem a gazdaságpolitikában, mert a liberális gazdaságpolitika csak a nagy és gazdag országoknak jó), mégis már másodszorra fogok a Jobbikra szavazni (tulajdonképpen kompromisszumot kötve), mert amúgy ők (Vona) tűnik a legnormálisabbnak és a legjobb választásnak ha a megbízhatóságot nézem, illetve azt hogy egyes sarkalatos kérdésekben mi az álláspontjuk (a gazdaságpolitikát is ide értve).
Amúgy nézd meg a 15.-i beszédét a Vonának, még én is meglepődtem azokon amiket a végé felé mondott.
Lehet itt hülyeségre szavazni de ezt vegyétek figyelembe:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!