Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért egyértelmű, hogy a...

Miért egyértelmű, hogy a Fidesz fog nyerni?

Figyelt kérdés

A facebookon, csak a Jobbikot említve, kétszer annyi kedvelése van, mint a Fidesznek. Ismerősök körében 10-ből max. 2 embertől hallom, hogy a Fideszre fog szavazni. Mégis mindenhol egyértelműsítik, hogy a Fidesz marad kormányon, a közvéleménykutatások szerint is, egyedül a kétharmad kérdéses. Nem értem.

Egy aggódó 21 éves egyetemista.

2018. márc. 10. 23:39
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
8%

Össze ne aggód magad.

Nem mindenki van fent a Fészbúkon öcsisajt. Nem mindig annak van igaza, akinek a legnagyobb a pofája, majd kiderül. A Jobbikod egyedül úgysem tud nyerni, még ki kell találnia kivel fog össze ex - radikálisként, mik lesznek, ha nagyok lesznek, melegjogi aktívisták vagy bálnavédők.

2018. márc. 11. 07:03
 12/25 anonim ***** válasza:
Ne lokálisan, hanem globálisan gondolkodj, és rájössz az eredményre.
2018. márc. 11. 07:17
 13/25 anonim ***** válasza:
8%
Nem olyan egyértelmű,hogy ezek a bűnözők fognak ujra kormányt alakítani. Három ciklusa egy pártnak sem volt a "rendszerváltás" óta, most sem lesz. Nem a fecebookos tetszikek számám múlik, hogy melyik pártra fognak a legtöbben szavazni, hanem azon, hány ember megy el április 8-án és a megfelelő helyre rakja az X-et.
2018. márc. 11. 08:02
 14/25 Alain Delon ***** válasza:
88%
Mert az a kétmillió elvakult így is, úgy is elmegy a fidura berajzolni az x-et. Az egójuk nem engedi, hogy szembesüljenek azzal, hogy vezérük mindenben folyamatosan hazudik. Az ún. ellenzékecske, meg csak marja egymást, ahelyett, hogy összefognának. Ebből látszik, hogy nem is akarnak semmit.
2018. márc. 11. 08:19
 15/25 anonim ***** válasza:
91%

Pedig egyszerű. Úgy alkották meg as választási törvényt, hogy nekik kedvezzen. A választás akkor is érvényes, ha csak 10 % a részvétel. Az nyer. akinek a legtöbb szavazata van. Ehhez elég egyel több szavazat, mint a másik pártté. Ezt könnyen elérheti, ha kell, a határon túliak levélbeni szavazatával.

A Fidesznek van 1,5-2 millió szavazója, ennyi egyetlen pártnak sincs.-

2018. márc. 11. 08:48
 16/25 anonim ***** válasza:
8%
Roppant szórakoztató olvasni ezeket a szánalmas magyarázkodásokat.:D
2018. márc. 11. 09:10
 17/25 anonim ***** válasza:

"Te még szinte a csattogós lepkét húzkodtad, amikor a maszop kormányzott. Apu-anyu megmondta, hogy "avvót a jó"? Gratulálok, kiscsillag, a te taníttatásodra aztán érdemes költeni ennyi ésszel.:D Azt nem mesélték el, hogy ha a maszopon múlik, te max a festőakadémián - mármint a szobafestő-mázoló szakmunkásképzőben - tanulnál, mert nem telne tandíjra?"

Egy mai egyetemistával ezt lehet, hogy meg tudod etetni, de ami azt illeti, a te taníttatásodra meg nyilván egyáltalán nem költöttek, mert akkor tisztában lennél vele, hogy baromságokat beszélsz. Én épp abban az évben lettem főiskolás, amikor az MSZP bevezette azt az erkölcstelenül magas tandíjat: havonta pontosan kettőezer forintot kellett fizetnem. Az ösztöndíjam a 2. félévtől ezzel szemben 8000 Ft volt. Hát tudod, tényleg rohadtul megterhelő volt kifizetni azt a roppant magas és szemérmetlen tandíjat. Amit aztán a fidesz "nagylelkűen" eltörölt. Na ja. Az első diplomára. Az összes többit meg nem tudod kifizetni, ha nem támogatja a munkahelyed, vagy nem felső középosztálybeli a családod. (És egyébként az elsőt se, ha nem fértél bele az államilag finanszírozott keretbe, mert épp a fidesz által bevezetett tandíjak irracionálisak a magyar átlagkeresethez képest.)

Tájékozódj, kérlek, mielőtt hülyeségekkel f.sod tele az internetet.

2018. márc. 11. 10:50
 18/25 anonim ***** válasza:
Hát ha a többit megnézed, ez nem kérdés.
2018. márc. 11. 11:18
 19/25 anonim ***** válasza:
Nem a Bokros-csomagról írtam, csillagom, ne terelj.:-) Az a havi 2000 Ft 1995-ben volt, amikor én orvosként BRUTTÓBAN havi 25500 forintot kerestem, és az előző évben az MSZP a 3,60-as kenyérrel nyert választást. Ugye, nem akarod ezt a mai árakhoz és fizetésekhez viszonyítani? A következő MSZP-kormányéról nem írsz, ami a legtöbb alapképzésben havi 10500 Ft, mester- és egységes osztatlan képzésben 15 ezer volt a 2006-os törvény szerint, azaz egy félévre 52500, ill. 75 ezer. 12 évvel ezelőtt! Menj máshová nyáladzani, öcsi.
2018. márc. 11. 11:21
 20/25 anonim ***** válasza:

Nagyon csodálkoznék, ha igaz lenne, hogy te orvosként '95-ben bruttó 22500 Ft-ot kerestél, amikor én nagyjából ugyanekkor nettó 8000 Ft ösztöndíjat kaptam az egyik "legrosszabbul fizető" főiskolán. Még az ápolónő anyám is többet keresett annál, mint amit ideírtál.

A válaszod többi részét is eszerint értékelem.

2018. márc. 11. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!