Ha megvonnák a nyugdíjasoktól a szavazati jogot és csak pénz befizetés alapon, aki adózik, az szavazhatna, akkor melyik párt nyerne és hány százalékkal?
Az a gond ezzel, hogy én már nem fogok kapni nyugdíjat és senki sem az én korosztályomból. Akkor meg most miért tartsam el a nyuggereket? Ez így értelmetlen lehúzás.
Azért mert rászorulnak? Végig lógták az előző rendszerben a munkájukat. Az ilyen hozzáállást nem jutalmazni kell. Egyék meg amit főztek.
Látszik, hogy nem jutott el a megvilágosodás sok ember tudatába. A mostani dolgozóknak duplán kell, vagy kellene fizetni.
A most dolgozók két helyre fizetnek. Az előző generáció, akik most nyugdíjasok egy helyre és az utánunk következő is egy helyre fog. Ők majd akkor csak öngondoskodóin fognak.
Ha én már nem fogok kapni nyugdíjat, akkor ezt miért ne kezdjük el most? Ne kapjanak azok, sem akik most nyuggerek.
Szavazati jog sem jár nekik. Nem öngondoskodtak magukról, hanem csak a markukat tartják. És ők döntenek az én sorsomról most a választásokon? Ez vicc.
Most hozták fel fidesz sikerként, hogy az szja 15%-ék. Régen ez 40% volt.
Mely bolygón teremtek, hogy senkinek nincsenek szülei?
NEm nyugger gennyer mammer tahher szült mindenkit?
Megérett a nép a pusztulásra.-...
Én anyámat tisztelem a 78 ezer forintos nyugdíjával is, és inkább támogatnám őt a levont 680 ezer forintos nyugdíjjárulékból, mint egy csavargó kommentelő anyját. Jó volna ha beszüntetnék ezt a nyugdíj mizériát.
28:"Én anyámat tisztelem a 78 ezer forintos nyugdíjával is, és inkább támogatnám őt".
Tehát jól keresel és anyukádat nem támogatod külön. Támogatnád, vagyis nem teszed.
Szerintem szégyelld magad. Én ezek után téged nem tudlak tisztelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!