Miért van az, hogy az összes ellenzéki párt olyan mint valami olcsónak tűnő termék, ami valójában sokkal drágább még a hagyományoshoz képest is?
Az ellenzéki pártok kampányait látva úgy érzem magam, mintha egy kereskedelmi tv-t néznék délelőtt 10 órakor ,amikor a naiv háziasszonyokra és nyugdíjasokra próbálja rásózni a német-zsidó kopasz-kövér Horst nevű séf a turmixgépét egy csinos Gabi nevű nő társaságában.
Hiper szuper ígéretek, még egy kiegészítő, még egy juttatás, 13 havi nyugdíj, ingyen rezsi, ingyen internet, bérunió, ingyen gyógyszer, ingyen pénz, anyámkínja. Ez a kampány, ez a reklám, ami a proliknak szól, akik lusták elolvasni az apró betűs részt (a programot), amit én megtettem. És bizony ott gyakorlatilag minden ellenzéki pártnál az jött ki, hogy ingatlanadó, magasabb jövedelemadó, vagyonadó, örökösödési adó, ilyen adóemelés, olyan adóemelés, adó adó adó, rosszabbul jönnék ki anyagilag, mint a jelenlegi rendszerben. Pedig nem vagyok egy hű de gazdag, teljesen átlagos színvonalon élek.
"13 havi nyugdíj, ingyen rezsi, ingyen internet, bérunió, ingyen gyógyszer,"
Olvasd el a kisbetűs részt is. "bizonyos mértékig"
Lehet ingyen víz mondjuk évi 1 m3-ig, de mindenki többet fogyaszt szóval nem kapod meg úgysem vagy nem fürdesz, nem mosol és nem is mosakszol.
Lehet ingyen internet, ha havi 1GB alatt netezel, de nem tudsz úgysem.
A bérunió max az első hónapig tartható. Minden szakmunkás, irodai dolgozó 1.5-3 milliót úgysem fog kapni. Vagy IMF hitellet fedezik, de akkor 3 hónap után leviszi a megszorítás 50 ezerre a fizut és akkor megvalósulhat az " anyámkínja"
"anyámkínja"
Ez 100% megvalósítható.
A realitásokat kell nézni
Nem vagyok fideszszimpatiznás, ezt kikérem magamnak!
Csak azt látom, hogy komolytalan jóléti ígérgetések vannak, amik a mi adónkból valósulnának meg. Érdekes módon ebből végül csak az adóztatás történik meg, ilyenkor valóban maradéktalanul betartják szavukat, ha adóztatásról van szó. Én inkább szeretném szabadon beosztani magamnak a pénzemet és félretenni erre-arra, mintsem, hogy beadjam a közösbe, amiből aztán nem lesz végül semmi, csak az állam bekebelezi.
Honnan tudod ilyen biztosan, hogy az ellenzék nem hazudik? Röhögnöm kell az ilyen elvakult prolikon.
Te azzal érvelsz, hogy "mivel a fidesz hazudik, ebből az következik, hogy az ellenzék nem hazudik "
Fuck the logic :D
Kérdező.
Az ellenzék programja megvalósíthatatlan.
A Fidesznek meg még programja sincs.
Ez egy ilyen nevetségesen hülye ország fogadd el, vagy menj el valami civilizáltabb helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!