Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért van az, hogy az összes...

Miért van az, hogy az összes ellenzéki párt olyan mint valami olcsónak tűnő termék, ami valójában sokkal drágább még a hagyományoshoz képest is?

Figyelt kérdés

Az ellenzéki pártok kampányait látva úgy érzem magam, mintha egy kereskedelmi tv-t néznék délelőtt 10 órakor ,amikor a naiv háziasszonyokra és nyugdíjasokra próbálja rásózni a német-zsidó kopasz-kövér Horst nevű séf a turmixgépét egy csinos Gabi nevű nő társaságában.

Hiper szuper ígéretek, még egy kiegészítő, még egy juttatás, 13 havi nyugdíj, ingyen rezsi, ingyen internet, bérunió, ingyen gyógyszer, ingyen pénz, anyámkínja. Ez a kampány, ez a reklám, ami a proliknak szól, akik lusták elolvasni az apró betűs részt (a programot), amit én megtettem. És bizony ott gyakorlatilag minden ellenzéki pártnál az jött ki, hogy ingatlanadó, magasabb jövedelemadó, vagyonadó, örökösödési adó, ilyen adóemelés, olyan adóemelés, adó adó adó, rosszabbul jönnék ki anyagilag, mint a jelenlegi rendszerben. Pedig nem vagyok egy hű de gazdag, teljesen átlagos színvonalon élek.

2018. márc. 9. 10:15
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
A pártrendszer valóban katasztrófa, de ettől még én jól elvagyok itthon. Nem akarok elmenekülni. Az olyan szánalmas lenne.
2018. márc. 9. 14:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Mert az összes ellenzéki párt egy olcsó termék, amely hatalomra kerülése esetén sokkal drágább lenne.
2018. márc. 9. 15:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Amennyit a Fidesz ellop, azokból ezek egy része megvalósítható lenne. Más kérdés, hogy nem biztos hogy erre kellene költeni a felszabaduló pénzt, hanem mondjuk oktatásra, egészségügyre.
2018. márc. 9. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!