18-25 év közöttiek! Ti melyik pártra szavaztok?
Figyelt kérdés
Kort, nemet és végzettséget, egyetemet/munkahelyet írjatok!
Én 19 éves fiú vagyok, idén már 20 leszek. Eddig érettségim van, illetve a BME mérnökinformatikus szakán tanulok... valószínüleg az LMP-re fogok szavazni.
Na és Ti?
2018. febr. 20. 10:23
41/54 anonim válasza:
3 esélyes párt van. A Fidesz, a JOBBIK (* _ *) és az Mszp. A többi az nyúlszar. Ilyen dk, lmp, együtt, momentum meg a többi semmit nem ér.!!!! Az Lmp a legesélytelenebb. Összeszarnám magam, ha magyar miniszterelnök lenne. Rákosi forogna a sírjában. Úrhitler, bele se gondolok......
43/54 anonim válasza:
Mostani kormánynak dől a szar a szájából, a régebbi kormányok is loptak, de azért ez már pofátlanság, az emberek szájából a kenyeret is kizabálják! Csak a saját pénztárcájukat tömik minden más levan szarva, aztán a nép elé meg kiállnak mosolyogva, hogy minden rendben lesz, Gyurcsány bevallotta hogy elkúrták, ezért én valamennyire többnek tartom emberileg! Közeli autóalkatrész gyárba 15
44/54 anonim válasza:
Bocsi, tehát folytatom: Autógyárba mindegy hogy hol, nincs munkaerő, román és ukrán állampolgárokat dolgoztatnak, és a nagy részük magyarul se tud, és akkor azt merik mondani hogy fejlődik a gazdaság. Amikor a külföldi cégek az utolsó szart is kizsigerelik a nyomorult magyarból. Egy mentősnek akinek van családja, legalább 3 munkahelyének lennie kell hogy eltudja látni megfelelően az otthoniakat. Vajon miért? Mert olyan jó minden? Menjetek csak szavazzatok a Fideszre! Azt imádom még amikor a a régebbi rendszerrel hasonlítják össze a mostanit, na hát attól a falra mászok. Kommunizmust, hogy akkor nem lehetett kenyeret venni, meg hasonlók nyugdíjas 80 éves orbánhívő mama erről beszél. EURÓPÁBA hol nincs fejlődés? Mindenhol van!! És akkor örül a mama, hogy 70 ezres nyögdíjját emelik 70.800-ra. Gratulálok! A gazdaság tényleg jobban teljesít! Hajrá Jobbik! 20/F
45/54 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem lévőhöz! HAJRÁ JOBBIK!
Fidesz pápá!
46/54 anonim válasza:
19/F
Érettségim van, jelenleg Pénzügy-Számvitel szakon tanulok.
Én a Jobbikra fogok szavazni!
Ahogy már előttem is mondták: a buszok beáznak, illetve konkrétan szétesnek a kátyúk miatt(is), az iskolában hullik a vakolat. Én bízom bennük! A keleti megyék nagyon el vannak hanyagolva.
47/54 anonim válasza:
21/L
PTE-ÁJK+mellette kinn dolgozom Ausztriában..
Egyértelműen a Jobbikra, ha sikerül nyerniük, talán még egyszer haza is jöhetünk és tervezhetjük itt a jövőnket a párommal..
49/54 anonim válasza:
23/nő, folyamatban lévő egyetemi képzés/részmunkaidő kétfarkúak (bocsi, lemaradt :P)
50/54 anonim válasza:
Programtervező informatikus, programozóként dolgozok és a FIDESZ-re fogok szavazni, mert egyedül bennük látom a potenciált, hogy valóban Magyarországért és a magyar emberekért akarnak tenni bármit is. 25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!