18-25 év közöttiek! Ti melyik pártra szavaztok?
Kort, nemet és végzettséget, egyetemet/munkahelyet írjatok!
Én 19 éves fiú vagyok, idén már 20 leszek. Eddig érettségim van, illetve a BME mérnökinformatikus szakán tanulok... valószínüleg az LMP-re fogok szavazni.
Na és Ti?
10:41! Nem mondtam, hogy a Fidesznél nincs hantázás... Mondom a Jobbikra gondoltam, hogy esetleg szavaznék, a Fideszre nem.
De nem azért írtam ki a kérdést, hogy egymást szekáljátok!
Szerintem pl. a bérunió egy életképtelen dolog... Illetve a jobbikos politikisok, köztük Vona is túlságosan kiszámithatatlanok. Vona folyton mindenkinek nyal akivel beszélget, ha az nem Fideszes. Nagyon sokszor magával kerül ellentmondásba.
Az LMP politikusai szerintem nem ilyenek. Hadházy Ákos pl. szerintem nagyon őszinte és becsületes ember (nekem annak tűnik).
"Vona is túlságosan kiszámithatatlanok. Vona folyton mindenkinek nyal akivel beszélget, ha az nem Fideszes. Nagyon sokszor magával kerül ellentmondásba. "
Miért Orbán miben más?
Orbán nem is beszélget senkivel... De miért ezt kérdezed? :D
Mondom, hogy a Fideszre nem szavaznék!
"Orbán nem is beszélget senkivel"
Hát ez egy elég nagy gond egy miniszterelnöktől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!