2018ban ki melyik pártra szavaz?
Ki kire szavaz és ha van egy kis időtök röviden indokoltok?
Én a Fideszre voksolok.
Természetesen a Fideszre.
Meg kell adni a magyaroknak azt a pártot, amit megérdemelnek.
Amúgy mivel nem akarom, hogy egy olyan párt, amelyik intézményesíti a korrupciót, sőt: kétharmados törvénybe iktatnák a közpénzlenyúlást, https://www.youtube.com/watch?v=2A30BMD6b2I továbbá lenyúlta az örökölhető célirányos nyugdíj fedezetemet, stb. ezért semmiképpen nem tartom jónak azt, hogy a Fidesz-maffia továbbra is teljhatalmat kapjon. Ha azt mondjátok, hogy nincs jobb kormányképes párt, nyugi,nem kell beszarni! Úgy megváltoztatták a választási törvényeket, hogy mindenképpen ők lesznek hatalmon, akkor is, ha ellenzékre szavazol, de legalább nem lesz egypártrendszer, amiről egyszer már megtapasztaltuk, hogy rossz (lásd MSZMP, számos törvényük, politikai irányuk mintha őket idézné amúgy is, hiába az ellenzéket komcsizzák).
Sajnos szinte biztos, hogy a Fidesz fog nyerni, csak nem mindegy, hogy milyen aránnyal.
Ezért egyéni jelöltre a legesélyesebb helyi ellenzéki jelöltre szavazok, listán meg arra, aki a legszimpatikusabb, a lényeg, hogy tuti, hogy elérje az 5%-ot. (Momentum, Együtt, kétfarkú, és kamupártok tehát kizárva) Ezek ugyanis szintén csak a kormányváltó szavazatokat veszik el, de mandátumot nem jelentenek, sőt a Fideszt segítik hatalomra a győztes kompenzáció miatt.
Még nem tudom, de elmegyek, legalább kicsit érezzem azt, hogy rajtam is múlik a jövő :-)
Édesapám aki imádja a politikát viszont azt mondta lehet el sem megy, ide jutott az ország.
Valaki meg jól írta kedves kérdező, te is írhattál volna rövid indoklást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!