Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Támogatnátok egy Lmp-Momemtum...

Támogatnátok egy Lmp-Momemtum koalíciót? Ha nem, miért nem?

Figyelt kérdés

Az LMP és a Momentum tárgyalásokba kezdtek.

Hogy koalícióról vagy csak egyes helyeken való képviselő visszahívásokról tárgyalnak, még nem tudjuk, de napokon-heteken belül kiderül.

Amennyiben koalíció lesz az eredmény, támogatnátok őket? Ha nem, miért nem?

A kérdés azoknak szól, akiknek egyáltalán megfordult a fejében a fent említett pártok valamelyikét támogassa, nem pedig akik valamely egyéb párt elkötelezett hívei és jó eséllyel se a jelöltjeivel, se a programjával nincs tisztában.

2018. febr. 9. 11:58
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
22%
Szóval lehet arról szó, hogy összeáll a görögdinnye párt a taknyos hökösökkel? Azért ez se rossz.
2018. febr. 9. 12:01
 2/26 anonim ***** válasza:
13%
Van értékelhető programjuk? Mert én nem láttam.
2018. febr. 9. 12:03
 3/26 A kérdező kommentje:

2# "Van értékelhető programjuk? Mert én nem láttam."

LMP program: [link]

Momentum program: [link]

Sajnálom ha még nem láttad őket, hisz hetek óta fent van a neten és a nagyobb pártok közül ennek a két pártnak van a legkidolgozottabb és leginkább megvalósítható programja. Bár gondolom ezek szerint a többi programot se láttad, nem is kerested, hisz "*párt neve* 2018 program" Google kereséssel az első találat a program. Kivéve a fidesznek, nekik nincs programjuk.

2018. febr. 9. 12:21
 4/26 anonim ***** válasza:
79%

Koalíció a kormányalakításkor van, most inkább választási együttműködés, koordinált indulás, közös lista ... szóval ezek jöhetnek szóba.

Én örülök mert nagyon sok kis párt van és morzsából nem lesz kenyér!

Akár tudnám támogatni is őket, de félek inkább a küszöbugrás miatt állnak össze mintsem egy hosszútávú egybeolvadás miatt.

2018. febr. 9. 12:25
 5/26 anonim ***** válasza:
80%
A kezdetektől erre vártam, mert erre a két pártra lennék csak hajlandó szavazni. Ha nem lesz a dologból semmi, akkor maradok az LMP-nél.
2018. febr. 9. 13:18
 6/26 bollocks ***** válasza:

"Az LMP és a Momentum tárgyalásokba kezdtek."

Nem kezdtek. Szél megkereste Fegyőrt, aki azt válaszolta, hogy az egyeztetések márciusban lesznek esedékesek, most mozgósítani kell.

2018. febr. 9. 13:55
 7/26 anonim ***** válasza:
51%

3#

Köszi a linkeket, átfutottam, a két megjelölt párt programját. Tény és való, hogy tartalmaz nem egy olyan elemet, amely bizony jó lenne. Más kérdés, hogy mennyire megvalósíthatóak. Szél Bernadett, végzettsége is megfelelő lenne. Érdekes, a napokban olvastam Medgyessy Péterrel készült riportot, Ő is Szél Bernadettben látna annyi potenciált, hogy megfogja OV-t. De most nem ezt akarom taglalni. Lehet, hogy csak én nem figyeltem, de egyik párt se említi a migránsok okozta váltságot, sőt mintha csak szándékosan kerülné ezt a témát. Márpedig ha bejönnek, akkor borítékolható, hogy egyik pártnak se lesz megfelelő programja, a németek most tanulják ezt az igazságot - más kérdés, hogy Merkelék nem akarják megtanulni. Bár valószínűleg úgyis kénytelenek lesznek. Tehát mi a két párt bevándorlással való programja?

2018. febr. 9. 13:58
 8/26 anonim ***** válasza:
13:58: valóban, ennél fontosabb probléma nincs is Magyarországon!
2018. febr. 9. 15:24
 9/26 Gál Zoé ***** válasza:
79%
Én támogatom!
2018. febr. 9. 15:25
 10/26 anonim ***** válasza:
19%

7.

Szerintem nyilvánvaló. Kártékonyak külön is, együtt is.

2018. febr. 9. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!