Ti támogatnátok egy ilyen pártot magyarországon?
Amely ha megnyeri a választást egypártrendszert alakít ki,és legfőbb céljai ezek lennének:
-sorkötelezettség visszaállítása
-az ipar/hadiipar fejlesztése
- és mo. Területeinek visszaszerzése
én támogatnám, ha a következők is benne lennének:
-10 filléres kifli
-2000 ft-os átlagfizetés
-trabantok/zsigulik az utakon
-commodore 64 minden háztartásban
-56 kbps-os betárcsázós modemes internet
-windows 3.1 visszaállítása
-útlevél ellenőrzés a határon
-vasárnapi ebéd kukoricakása
-kötelező mezítláb járás
Nem túl részletes a program, bár ez is bőven elég ahhoz, hogy azt mondjam: NEM.
Épeszű ember nem szeretne diktatúrában élni, nekünk is jutott belőle 40+ év csak a múltszázadban, szerintem az bőven elég is volt.
segítek
- sorkötelezettség visszaállítása -> meg lehet oldani, nem szeretnék sokan, s mivel nyíltak a határok, akik nagyon nem akarnak katonásdit játszani, mennének külföldre inkább
- ipar/hadipar -> az iparhoz alapanyag kell... ezt mi már a kommunizmusban is importáltuk csak... sok pénzért behozni alapanyagot, hogy ahhoz gyárakat építsünk, nem éri meg... hadiparhoz nincs R+D-nk se + amint kiderülne, hogy miben mesterkedsz, nem küldenének több alapanyagot, így nem lenne utánpótlásod, és ki lehetne "éheztetni" (nem kajával szó szerint, hanem alapanyag éhségedet)
- Mo. területeinek visszaszerzése... LOL. EU, NATO... soroljam még? :D tudom tudom, 'kilépni a NATO-ból'. Csak attól még az összes többi környező ország NATO tag, azaz ha próbálnál valami terület visszaszerzést, akkor körülbelül 6 óra kéne ahhoz, hogy az egész ország NATO katonai felügyelet alá kerüljön, a vezetők meg börtönbe
sok sikert
A gépek szétverését elfelejtetted.
Azok sem kellenek, mert csak eveszik a maunkát a tisztessíges, Magyar ember elő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!