Melyik az a párt, amelyik ténylegesen kimondja, hogy a putris cigányság integrálhatatlan?
Figyelt kérdés
Kérem, olyanok ne támadjanak meg, akiknek a lakóhelye nincs tömve putris cigánnyal. Mert az nem tudja, hogy miről beszélek.2018. febr. 8. 12:02
21/41 anonim válasza:
Én valami neonáci pártra szavaznék de nincs
22/41 anonim válasza:
Én is a Fideszre szavazok majd!!!
Éjjenek a Magyarok!!!
23/41 anonim válasza:
#15: https://www.youtube.com/watch?v=mV4ExiTYZb4 Így szavazz akkor a Fideszre.
24/41 anonim válasza:
23#, ezt arab bankárok előtt mondta el. Ezt hívják diplomáciának.
25/41 hájaaa válasza:
"ezt arab bankárok előtt mondta el. Ezt hívják diplomáciának."
Így van, ha ott mondja akkor igazából nem is ezt mondja
26/41 anonim válasza:
#24: Persze, mert Vona nem törökök előtt beszélt ilyenről. Ha a Jobbik/Vona csinálja akkor rossz dolog és fujj, de ha a Fidesz/Orbán csinálja akkor rendben van, akár még tapsikolunk is neki. Szép kis kettős mérce.
27/41 anonim válasza:
26#, ezzel csak az a baj hogy Vona ezt leírja az életrajzi könyvében is magyarul. Annak meg nulla diplomáciai haszna van.
28/41 A kérdező kommentje:
Olvastad is a könyvét vagy csak mondták/írták valahol, hogy benne van? Én nem olvastam a könyvét, ezért kérdezem
2018. febr. 8. 16:35
29/41 anonim válasza:
Szavazzatok a fideszre, hisz a primitív csőcselék is egy réteg itt magyarországon, ahogy a Magyarok, a középosztály, a dolgozó nép is, akik felérték ésszel, hogy az egy szar..
30/41 anonim válasza:
"Lehet szegfű, lehet narancs, izraelből jön a parancs"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!