Melyik az a párt, amelyik ténylegesen kimondja, hogy a putris cigányság integrálhatatlan?
Figyelt kérdés
Kérem, olyanok ne támadjanak meg, akiknek a lakóhelye nincs tömve putris cigánnyal. Mert az nem tudja, hogy miről beszélek.2018. febr. 8. 12:02
11/41 anonim válasza:
10# így igaz. Eddig én is jobbik szavazó voltam. Most a Fidesz fogja kapni az X et.
12/41 anonim válasza:
A régi jobbik ami 8% helyett 20%-on volt.
13/41 anonim válasza:
"A jobbik egyrészt egy hazug, szélkakas párt lett, másrészt Vona a "radikális jobboldali" arab ifjúsági rendezvényeken élteti az iszlámot."
A Fidesz meg mindig is szélkakas párt volt. Vona pedig már jóval a néppártosodás előtt is éltette az iszlámot, meg az emberiség utolsó reményének nevezte, csak akkor még jó agymosott párthívő lévén nem érdekelt titeket, most is agymosottak maradtok, csak most éppen a Fidesz mossa az agyatokat.
14/41 anonim válasza:
Hát aki megakar szabadulni a putris cigányoktól annak pont nem a Fideszre kellene szavaznia, mert ők is ugyanúgy adják alájuk a lovat, mint a legőrültebb rózsadombi neoliberilások. Itt élek borsodban, sajnos saját szememmel látom mennyire elkényeszteti a putris cigányokat ugyanúgy a Fidesz, ahogy előtte az MSZP tette.
15/41 anonim válasza:
Amelyik magyar vezető politikus ezt kimondja hogy "Az iszlám az emberiség utolsó reménye" az ne kerüljön a kormányzás közelébe se.
16/41 A kérdező kommentje:
Orbán is éltette már az iszlámot pár éve (2015), igaz nem az emberiség utolsó reményének nevezte.
2018. febr. 8. 13:17
17/41 anonim válasza:
A régi Jobbik mondogatta. Még az a Hanukás - néppárti - iszlámbarát - LMP - Momentum leendő koalíciós partner Jobbik előtti Jobbik.
Én sem szavazok többet rájuk, szerencsére nem is leszek valószínűleg itthon, úgyhogy nem kell megalkudnom, és a Fideszre voksolnom.
18/41 A kérdező kommentje:
Szavazhatsz külföldről is.
2018. febr. 8. 13:50
19/41 anonim válasza:
Kamionos vagyok, könnyen lehet, hogy 7. -én még nem fogom tudni, hol leszek 8. - án.
20/41 A kérdező kommentje:
Ja értem.
2018. febr. 8. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!