Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Melyik az a párt, amelyik...

Melyik az a párt, amelyik ténylegesen kimondja, hogy a putris cigányság integrálhatatlan?

Figyelt kérdés
Kérem, olyanok ne támadjanak meg, akiknek a lakóhelye nincs tömve putris cigánnyal. Mert az nem tudja, hogy miről beszélek.
2018. febr. 8. 12:02
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
100%

Egyik sem.

Amúgy nem integrálhatatlanok, csak eszméletlenül nagy erőfeszítés lenne őket integrálni.

Leginkább azt veszem észre amúgy is, hogy inkább a magyarok süllyednek le az ő szintjükre.

2018. febr. 8. 12:05
 2/41 anonim ***** válasza:
78%
Egyik se. Az igazat nem szabad kimondani. A Jobbik kimondta de már ők se ők is feladták az elveiket.
2018. febr. 8. 12:06
 3/41 A kérdező kommentje:
Én is láttam már nem egy magyart, főleg fiatal lányokat, aki hasonlóan viselkednek, mint azok, sőt keresik is a társaságukat.
2018. febr. 8. 12:07
 4/41 anonim ***** válasza:

Egyik sem. A gond, hogy sokszor direkt ezeket támogatják a szavazatok miatt, hogy majd rájuk adják le a voksaikat.

Integrálni meg integrálhatóak lennének, ha keményebben lépnének fel ellenük és nem az lenne, hogy politikai hovatartozástól függetlenül egyből beperelnek téged rasszizmus miatt a jogvédők, hogyha már csak rájuk szólsz, ha lopni akarnak az udvarodról.

Borsodban, Putnokon volt egy cigány férfi, ő próbálta volna megnevelni az ottani putris cigányokat, hogy próbáljanak már beilleszkedni. Mi lett az eredménye? Elütötték. Lecsukták az elkövetőt? Nem, mert azt hazudta, hogy a 12 éves fia elkötötte a kocsit és ő gázolta halálra a férfit.

Ezekkel amíg nem lépnek fel keményebben nem fognak megváltozni.

2018. febr. 8. 12:28
 5/41 anonim ***** válasza:
58%
Ezt nem egy párt, hanem a tények mondják.
2018. febr. 8. 12:35
 6/41 A kérdező kommentje:
Az egy dolog, de nagyon úgy tűnik, mintha ez a téma tabu lenne manapság a közéletben.
2018. febr. 8. 12:36
 7/41 anonim ***** válasza:
85%
A jobbik volt az amely nyíltan mert erről beszélni. Ezért is szavaztam rájuk 2010 ben és 14 ben is. De sajnos az a párt már megszűnt
2018. febr. 8. 12:38
 8/41 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos így van, de ettől függetlenül én rájuk fogok szavazni!
2018. febr. 8. 12:45
 9/41 anonim ***** válasza:
A szlovákok beintegrálták, ahogy a románok is.
2018. febr. 8. 12:54
 10/41 anonim ***** válasza:
2%

Én is a jobbikra szavaztam eddig. De most a Fideszre fogok, az egyetlen magyar érdekeket képviselő párt maradt.

A jobbik egyrészt egy hazug, szélkakas párt lett, másrészt Vona a "radikális jobboldali" arab ifjúsági rendezvényeken élteti az iszlámot.

2018. febr. 8. 12:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!