Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerintetek sincs a Fidesznek...

Szerintetek sincs a Fidesznek esélye a választáson?

Figyelt kérdés

Szerintem nem létezik, hogy ők nyerjenek, Közvéleménykutatás ide vagy oda.

Nem létezik, hogy ilyen napvilágra került böszmeségek, lopások után 2 milla rájuk szavazzon.

2018. febr. 6. 13:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, nagyon naiv vagy, ha így gondolod.
2018. febr. 6. 17:16
 12/23 anonim ***** válasza:

A közvélemény kutatások semmit sem érnek. A Fidesz is tudja, ezért küld rendszeresen levelet a polgároknak. A polgár visszaküldi kitöltve; így kap elég pontos képet a szavazók létszámáról. A legutóbbi ilyen "text", a migrációs- quiz volt.

Állítólag 3 millió ember(?) küldte vissza a 10 millióból.

Bár, tegyük hozzá OVik mondta ez nm pártkérdés, hanem Nemzeti.

2018. febr. 6. 19:54
 13/23 anonim ***** válasza:
52%
Viccelsz? Hát lopott itt ennyit valaki? Reméllem a parlamentbe nem kerülnek be...
2018. febr. 6. 21:13
 14/23 anonim ***** válasza:

Ó dehogynem. Ki váltaná le őket? Mondj egy (EGY!) olyan ellenzéki politikust, aki mögé oda tudnak állni az emberek.

A baloldal sikeresen háromfelé szakadt, nem is tudom hogy melyik csoportnak ki a vezetője. Vannak ezek az apró fiatal pártok a nyugatias, liberális szemléletükkel, ami tök jópofa meg minden, az LMP eredményeit meg lehet nézni. Ha lennének. Még talán Vona Gábort tudnám mondani, aki legalább úgy néz ki, mint aki egy országot tudna vezetni, de szerintem ő a karrierje elején elvágta magát a szavazók nagy részénél a felesleges turbómagyarkodásával, nem lesz ő sem kihívó. Maradt az MKKP, de Gergőék nem lesznek politikusok, nekik ez a gerillapolitizálás jobban áll, a nagyszínpadon nekik sem lenne esélyük.

2018. febr. 6. 23:08
 15/23 anonim ***** válasza:
Mar úgy érted, hogy az idein? Hát, izé...én ugy latom, hogy egy "kicsi", azért mégis van...
2018. febr. 7. 02:32
 16/23 anonim ***** válasza:

@13 mit is loptak? Ja, hogy nem tudsz mondani semmit, csak szapulod a 44 meg a többi sorosfajzatot. Ok. :D

Gondolom szerinted svédországban is tüneményesek a migráncsok is, ugye?

2018. febr. 7. 17:12
 17/23 anonim ***** válasza:
Szerencsére nagyon sok esélye van a Fidesznek. Ennek nagyon örülök, mert szeretem a pártok, de leginkább Orbán Viktor miniszterelnök urat!
2018. febr. 7. 18:29
 18/23 anonim ***** válasza:
Akarom mondani a pártot. Azaz a Fideszt!
2018. febr. 7. 18:29
 19/23 anonim ***** válasza:
Semmi esélye sincs! Esélytelen! Lehetetlen, hogy veszítsenek!
2018. febr. 9. 12:07
 20/23 anonim ***** válasza:
2014-ben is ment a hiszti erről, aztán lásd nyertek.
2018. febr. 10. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!