Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A lenti három pártról mi a...

A lenti három pártról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Részemről a Fidesz, MSZP és sok más pár alapból felejtős és itt nem is kell őket kibeszélni most. Jelenleg három lehetséges választott között vacillálok, mert mindnek van előnye és hátránya. Részletesen nem is fogok beléjük menni, mert az nem egy rövid téma. Szóval csak kicsit felületesen.

Részetekről vélemény, indoklást kérek. Lehetőleg értelmesen, indulatmentesen, elfogultság nélkül. És, hogy tudjuk minden hazai pártnak csak a szája nagy, aminek aztán az ellenkezőjét csinálja.

1, Jobbik:

Mióta eljárok szavazni, mindig rájuk tettem a voksom. Bár a radikalitása sosem tetszett, de voltak nagyon elképzeléseik.

És ami mellettük szól jelenleg, hogy ők állnak talán a legközelebb, hogy váltani tudják a jelenlegit.

2, Momentum:

Bár itt is van sok minden ami nem tetszik, nekem ők a legszimpatikusabbak. Mást képviselnek kicsit, mint az eddigiek. bár kitudja mit tartanának meg ebből. Viszont kicsi az esélye, hogy ők váltanának. (jelenleg pedig főként ez lenne a célom)

3, A kutyák:

Őket főként nem részletezem. Amit eddig tőlük láttam, hallottam, olvastam. Kb a leg emberközelebiek. Bármennyire is elviccelik, eléggé sok hasznos megmozdulásuk van. Akik talán igazán figyelnek a népre és nem csak durrogtatják a szavakat és ígérketnek. (ha mást nem is, egy legalább bejutással talán többet is tennének)

Persze minden választás nehéz, mert mióta csak az eszemet tudom, mindenhonnan azt látom a "politikusoktól", hogy "mond A-t, csinál B-t, aztán C-vel védekezik" rossz esetben pedig még menekül és ellenséget generál.

2018. jan. 27. 15:50
1 2
 11/11 Celtix ***** válasza:

Szoval itt a link, a szokozt toroljetek benne....

[link] vara-nem-csinalnak-semmit-negy-evig-csak-a-valasztasok-elott-kezdenek-dolgozni-valamit/

2018. márc. 11. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!