Mit gondoltok a Párbeszéd pártról? Rájuk kéne szavazni tavasszal?
Az egyetlen magyar párt, akik támogatják a társadalmi szolidaritást, a feminizmust, az ország Nyugathoz való hűségét, anélkül, hogy elmennének valamiféle naív Zöld irányba, vagy újra olyan dogmákat mantráznának, mint az MSZP meg a DK.
Számomra (egy huszonéves transzhumanista informatikus) ők váltak az egyetlen hiteles párttá a Liberálisok, és akár a Kétfarkú Kutyapárt mellett.
Ti mit gondoltok róluk? Fogtok rájuk szavazni vagy nem? Miért?
"transhumanista informatikus"
Elég lett volna azt mondani hogy egy szűz egyetemista
"egy szűz egyetemista"
Nem vagyok szűz (tiniként elvesztettem, most is van csajom), és már lediplomáztam, viszont hiszek abban, hogy az ember feltöltheti az agyát számítógépre, és hogy ez még az én életemben eljön. Nem tetszik a Jobbik és a Fidesz nacionalizmusa és múltban ragadása, se az MSZP és DK-féle elsősorban nyugdíjasok számára kedvező politika. Az LMP-féle álságos, politikai tőkét kovácsoló "zöltpártiságot" is elvetem.
A momentum se akarja lazán tolni:
"Az elkövetővel fizettetjük a trauma feldolgozásával kapcsolatban felmerülő költségeket.
A zaklatásért többszörösen elítélteket két évre eltiltjuk a társkereső oldalaktól.
Nyilvánossá tesszük egy kereshető adatbázisban azok nevét és arcképét, akiket már többször elítéltek nők vagy férfiak zaklatása miatt. A helyi közösségeket pedig automatikusan értesítjük, amennyiben egy zaklatásért többszörösen elítélt személy költözik a környékükre.
A szexuális erőszak bűncselekményét a beleegyezés hiányához kötjük.
Anonim térképes feljelelentőrendszert biztosítunk a zaklatások jelzéséhez.
Szigorítjuk a zaklatásokat érintő rendőri protokollt és erre a célra képzett kihallgatótisztekre bízzuk a rendőri eljárást.
Államilag támogatjuk a rendőrök és bíróságok tréningezését, érzékenyítését.
A bíróságok monitorozása során összegyűjtött információkat kielemezve olyan új képzési anyagokat állítunk össze, amelyek segítségével a szexuális és egyéb abuzív cselekmények áldozatai nem kényszerülnek semmilyen megalázó eljárásra."
Ha tehát nő vagy, csak rá kell böknöd névtelenül arra a férfira aki nem szimpatikus/utadban van/főnök, és máris elintézted. A megvádoltnak (ahogy a mai zaklatásos ügyeknél látjuk) nincs lehetősége védeni magát, fair tárgyaláshoz nincs joga, a vádló anonym maradhat és a hamis vádnak nem lesz jogkövetkezménye rá nézve.
Akkor már inkább a Jobbik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!