Mi lenne a véleményetek az alábbi programról?
1.Nem Orbánék, az elmúlt évtizedek összes politikusát elővenném, aztán lefoglalni mindent, aztán állampolgárság nélkül lökném ki őket a román határnál(ebből ki lehetne fizetni az államadósságot, kétszer).
2.Közmunka, FHT, önkormányzati lakásrendszer megszüntetése.
3.Családi pótlék eltörlése.
4.Az így befolyt, megtakarított összegekből további kedvezményeket kaphatnának a vállalkozások, szigorúan megszabva, hogy nincs áfa benyelés stb.
5.Oktatás reformja
6.Kórházak renoválása
7.Út az EU-ba program elindítása, ami azt foglalná magában, hogy minél hamarabb kipateroljuk az országból a segélyen tengődőket(vagyis csak volt segélyen tengődőket).
8.BV intézetben lévő erőszakos egyének exportálása Észak Koreába, természetesen térítésmentes repülőjeggyel.
9.A foci, mint sportág támogatásának eltörlése.
Helyette kevésbé ismert, de elismert sportolók támogatása.
Nagyjából ennyi, kipucolnám én az országot pikk-pakk.
Egy rakás jobban kereső emberrel.
Nem hinném, hogy a politikusok vérszívása vagy a segélyen tengődés annyira hiányozna.
Orbán eltüntetett vagy 5 ezer milliárdot az elmúlt pár évben.
Abból simán lehetne Áfát csökkenteni, kb 20%-ra.
"5.Oktatás reformja
6.Kórházak renoválása "
Például most is folyamatban, de semmit nem ér :D
De nyugodtan kifejtheted, hogy nekem miért lesz jobb ettől, mert én látom a pénzt.
"7.Út az EU-ba program elindítása, ami azt foglalná magában, hogy minél hamarabb kipateroljuk az országból a segélyen tengődőket(vagyis csak volt segélyen tengődőket). "
Az első lépéskor az EU már rég kizárta az országot.
"4.Az így befolyt, megtakarított összegekből további kedvezményeket kaphatnának a vállalkozások, szigorúan megszabva, hogy nincs áfa benyelés stb."
Ez kb. annyira vicces, mint Tállai András azt mondja, hogy azért nő az adóbevétel tavalyhoz képest, mert már nem éri meg adót csalni.
Nem tudom mi abban a rossz, ha azt mondom, hogy kapásból betolnák vagy 4-5 ezer milliárdot az EÜ-be, ami kapásból fellélegzett, mert csökkent az ország létszáma vagy 300 ezer fővel.
"Az első lépéskor az EU már rég kizárta az országot."
Szerintem örülnének a munkaerőnek.
"Egy rakás jobban kereső emberrel. "
Akkor tessék vezesd le, hogy ettől nekem, mint(fikció) a két 18 éven aluli gyermeket nevelő, minimálbéren bejelentett dolgozónak mitől lesz jobb?
Azért lesz jobb, mert végre élhetsz majd német minimálbérből meg német családi pótlékból:)
Vagy jobb itthon sorvadni minimálbéren?
"Azért lesz jobb, mert végre élhetsz majd német minimálbérből meg német családi pótlékból:) "
Hogy jön ide a német minimálbér? Azt mondtad, hogy én aki nem politikus és nem segélyből élőnek jobb lesz az Magyarországon élnem és gazdagabb leszek.
Mondjuk eleve nem minimálbért kapnál, de ugye a lakást buknád, szal go Németország.
Ami ugye elsőre szarul hangzik, de jobban belegondolsz, ennek az egésznek csak nyertesei lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!