Az alábbi koalíciók közül melyik lenne a legkevésbé rossz? (Tudom hogy nem fog létrejönni egyik sem, ez egy elméleti kérdés)
Figyelt kérdés
Amelyik első helyen szerepel, az az erősebb koalíciós partner.
1. Fidesz - Jobbik
2. Jobbik - Fidesz
3. Fidesz - MSzP/DK
4. MSzP/DK - Fidesz
5. Jobbik - MSzP/DK
6. MSzP/DK - Jobbik
Olyat kérlek ne írj, hogy "egyik sem"!
2017. szept. 24. 20:50
1/10 anonim válasza:
Számomra a 2. lehetőség tűnik a legjobbnak. A 2. legjobb az 1. lehetőség.
Olyan lehetőség is kellene, hogy Jobbik/LMP, ha lenne, nehéz helyzetben lennék...
2/10 anonim válasza:
7. Fidesz-Kdnp koalició tűnik befutónak.
3/10 anonim válasza:
A Fidesz-KDNP a legjobb. A többi párt nagyon messze van egymástól.
4/10 A kérdező kommentje:
2. és 3. Örülök hogy megtudtam hogy fideszesek vagytok, de ilyen lehetőséget szándékosan nem adtam meg.
2017. szept. 24. 21:39
5/10 anonim válasza:
Bármelyik párt a Fidesz és a Jobbik nélkül.
7/10 anonim válasza:
Tudod, a fékek és ellensúlyok miatt egészítettem ki
8/10 anonim válasza:
ha reális számokban gondolkodunk akkor az 1 es tűnik a legvalószínűbbnek
9/10 anonim válasza:
Mivel az MSZP sose állna össze a jobbikkal meg a fidesszel se, így értelmetlen. Az 1. meg 2. abba belegondolni is szörnyű.
10/10 anonim válasza:
Ezek közül szerintem a 3.De a legeslegkevésbé rossz az összes párt koalíciója lenne.Ami persze abszolút csak elméleti.Ha lehetséges lenne,nem létezne pártrendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!