Az ország miniszterelnökeként mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
Milyen törvényeket hoznátok létre vagy törölnétek el?
Mire fordítanátok a közpénzt?
Elszámoltatnátok Orbánt és a bandáját?
Egyéb ötlet?
2018. jan. 21. 16:31
11/17 anonim válasza:
#8, csak 38-casig? Én simán engedélyeznék otthon tartásra missile launchert meg sznajper puskát is.
12/17 anonim válasza:
Ezért nem vagy méltó erre a posztra. Felelőtlen vagy.
13/17 anonim válasza:
Én minél előbb lenyúlnék pár milliárdot, aztán elhúznék belőle valami trópusi paradicsomba, ahol életem végéig tengerparton süttetném a hasam és gyümölcskoktélt öntöznék a kitartott ribncaim orbitális cickóira, hogy aztán onnan szopogassam le.
De ez én vagyok.
15/17 anonim válasza:
Én ellopnék mindent mint ezek, aztán majd lessz valami mint most...
16/17 anonim válasza:
Nyilvánosságra hoznám a szocializmusban titkosított aktákat= parlament fele börtön
Nyilvánosságra hoznám a jelenleg titkos aktákat = parlament 60% börtön
Utána a választási törvényt arányossá, igazságossá tenném és lemondanék hogy a jelenlegi féldiktatúrát felváltsa egy működő modern demokrácia
17/17 anonim válasza:
Olvasva a kommenteket.. Hát jó tervek, de gyakorlatban nem így működne a dolog sajnos. Sokkal sokkal bonyolultabb minden, minthogy sokan képzelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!