Melyik politikai pártot ajánlanátok még leginkább nekem a paramétereim alapján?
Mindenekelőtt leírom a paramétereimet:
Vagyonos család 26 éves fia vagyok, 2 diplomám van, sokat utazom külföldre, van 1 vállalkozásom, mellette dolgozom, szabad szellemű vagyok, az állam ne üsse bele mindenbe az orrát, a magántulajdonra, ingatlanokra, ingóságokra, magasabb jövedelemre ne vessen ki + hatalmas adókat. Elég ha legszükségesebb feladatokat látja el az állam(pl. rendvédelem, honvédelem, igazságszolgáltatás, alacsony mérsékelt adóztatás). Az állami propaganda és média agymosó üzemeit le kéne állítani, ne költsünk milliárdokat hazug ellenségkép kreáló propagandára. Legyen béke, nyugalom, szólásszabadság, szabad vallásgyakorlás, senkit ne ítéljünk el a bőrszíne vagy származása, nemi identitása, haja színe, öltözködése stb. alapján. Viszont ami fontos, hogy a teljesítményt értékeljük, aki jobb, tehetségesebb, szorgalmasabb, annak igenis legyen több a fizetése, az adó pedig maradjon 1 kulcsos, mert ez így igazságos, hogy mindenki a fizetésének megfelelő arányban veszi ki a részét, ösztönözzük tevékenységre az emberek, hogy ne mindenféle segélyekre hagyatkozzanak. Ne vegyünk fel óriási hiteleket népjóléti intézkedésekre, hitelt csak olyanba fektessünk, amire valóban szükségünk van és/vagy megtérül. Bevándorlók közül csak azokat engedjük be, akik munkaképesek, dolgoznak, eltartják magukat, hasznos tagjai akarnak lenni a társadalomnak és nem élősködni akarnak rajtunk, továbbá betartják a törvényeinket és általánosan alárendelik magukat a szabad nyitott társadalomnak, nem erőszakoskodnak, hanem képesek beilleszkedni, akik ezeknek megfelelnek, részemről jöhetnek. Az európai unió megerősítése mellett vagyok, azt szorgalmaznám, hogy minél szorosabb szövetség legyen az országok között. Szüntessük meg a korrupciót(már amennyire lehet). A stadionokra meg a kormánypropagandára költött pénzeket át lehetne csoportosítani az oktatásba meg az egészségügybe, összességében nem kéne sokkal többet költeni az oktatásra meg az egészségügyre, csak jól meg kéne szervezni, modernizálni és a felesleges kiadásokat átcsoportosítani.
Na hát röviden ennyi.
Viszont egy olyan pártot se találok, ami ilyen lenne.
Úgyhogy kíváncsian várom, melyiket ajánljátok nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!