Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mit gondoltok a választáson...

Mit gondoltok a választáson milyen politikai eredmények születnek?

Figyelt kérdés

Egyéni és listás mandátum darab

Szerintem:

Fidesz: 36 listás + 76 egyéni=112

MSZP: 8 listás + 15 egyéni = 23

DK: 10 listás + 10 egyéni = 20

LMP: 8 listás + 0 egyéni = 8

Kétfarkú: 5 listás + 0 egyéni =5

Jobbik: 26 listás + 5 egyéni =31

A többi nem jut be (Momentum, Együtt)

Úgy tűnik ebből nagyon nem lesz kormányváltás!

Még úgysem, hogy a Jobbikot felhúztam listán 27 %-ra, a Fideszt meg 37%-ra raktam.

2018. jan. 4. 14:08
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

...azért ne vesszetek össze! :-)

Minden pártnak az a célja, hogy elhitesse, mindenki rá szavaz majd, mert ő a kihívó.

Sirató, csak egy megjegyzés: te olyan jobbikos propagandistának tűnsz. Olvastalak már sok jobbikos kérdés alatt, ahol vered a melled, hogy ők és mindenki.

Ez rohadtul nem így van.

Én sem fogok a Jobbikra szavazni és a családunk sem.

Elég sok megbocsáthatatlan dolgot csinált Vona Gábor, amit személy szerint mi nem tudunk neki megbocsátani.

És én is elég sok személyt ismerek, akik szintén így vannak. Azt még nem tudom kire fogok, de rájuk nem. Majd ha tényleg lesz valami normális vezető és irányvonal, talán akkor...

Kár áltatni saját magad a választási győzelemmel, meg , hogy nem lesz meg az 50%.

Sima többsége lesz a Fidesznek és ennyi. Az ellenzék egy nagy nulla, Vona a saját pártját tette tönkre.

2018. jan. 5. 10:46
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem cukigabi atomfegyvert adott a radikálisok kezébe:

"Ha ne győzünk 2018-ban, lemondok."

Tehát vagy nem fognak elmenni szavazni vagy leszavaznak a Fideszre. Mert a legtöbben pont ezt várják, hogy eltűnjön a süllyesztőben a baromságaival együtt.

Ebből is látni mennyire id.ta pártelnök ez... nemcsak képmutató, még h.lye is.

2018. jan. 5. 10:53
 13/15 anonim ***** válasza:

"A Fidesz nagyot fog koppanni, nem számít rá, de nagy a nép haragja."

2014-ben is ezt mondta mindenki, és akkor az ellenzéknek 3x ekkora támogatottsága volt, a Fidesz meg gyengébben volt.

MSZP-nek 35% volt akkor a támogatottsága, a Fideszé meg 45%.

Most a Fidesznek 57% az MSZP-nek 12%. ÉS a vicc, hogyha az összes többi párt összeállna, akkor se hozná az 2014-s MSZP-s támogatottságot.

MEdián hitelesen mér 2014-ben 1% mérte el a Fideszt, ami hiba határon belül van. Ők most 57% mondanak.

Itt egy kérdés van lesz 2/3 vagy nem lesz 2/3.

2018. jan. 6. 11:46
 14/15 Kései Sirató ***** válasza:

"Sirató, csak egy megjegyzés: te olyan jobbikos propagandistának tűnsz."

Én egy volt kőkemény vérbeli Fidesz rajongó vagyok. A hangsúly azon van, hogy volt.

Nagyot csalódtam, rengeteg munkatársammal, sporttársammal együtt. Ugyanez a csalódottság egyre több emberre jellemző. Nem gondolom, hogy a Jobbik a Megváltó, csupán nem ismerek jobbat. A bal oldal annyira tönre vágta saját magát, hogy rá már a Fideszből kiábrándult egyének közül is kevesen szavaznak.

Az önkormányzatokat olyan módszeresen teszi tönkre "imádott" pártunk, hogy minden dolgozó 100-szor megbánta, hogy ezt a pályát választotta. Az állami hivatalokra ugyanez igaz pepitában.

Január 1-jétől minden alapjaiban változott meg, persze ész nélkül, mindenki hányingert kap tőlük.

A tanárok a sok adminisztrációtól vannak rosszul, nincs idejük tanítani és nincsenek jogaik..

AZ oktatás padlón, az egészségügy padló alatt, de csak egy téma létezik: Soros György. A közutakból kilopják az aszfaltot is. Senki se vak. Aki kocsival jár, azt látja, hogy az összes megyei jogú városban toldozott-foltozott katasztrofális utak vannak. Ezért szavaztunk rájuk? Nem! Elég volt! Pénztáros Lőrinc , ő aztán egy fantasztikus zseniális gázszerelő, csak kár, hogy külföldre semmit se exportál és a semmiből van a pénz, mert semmit sem tud felmutatni. Mindenesetre rengetegen mennek el majd szavazni a Fidesz ellen.

2018. jan. 6. 21:35
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem is sok már a Fidesz, és tetszik, hogy kezd diplomatikusan viselkedni Vona, nem akar nyiltan radikális lenni. Elolvastam a programját, valójában radikális és ez tetszik.

Mivel a Fideszre nem akarok szavazni, viszont a migránsokból se kérek, marad az egyetlen lehetőségem, a Jobbik.

2018. jan. 6. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!