Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A Jobbik rosszabbul fog...

A Jobbik rosszabbul fog szerepelni a 2018-as országgyűlési választáson, mint a 2014-esen?

Figyelt kérdés
2017. dec. 23. 16:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem nem. Még ha százalékban nem is kap sokkal többet (a közvéleménykutatók szerint nem fog, én meglepődnék ha igazuk lenne), de fog vinni egyéni körzeteket. Tapolcát biztosan (amit nem 2014-ben csak az időközin húzott be), és volt jó pár körzet ahol 1-5%-kal nyert csak a fideszes. Most már vannak olyan balosok akik hajlandóak átszavazni a Jobbikra, és az a pár szavazó pont elég. 2014-ben ez ugye még nem volt jellemző.
2017. dec. 23. 16:58
 2/18 anonim ***** válasza:
42%

Veszít egy rakás jobboldali szavazót, akik egy része, ha a fogát szívva is, de a Fideszre szavaz majd, vagy otthon marad.

Elképzelhető, hogy nyer némi balos támogatást (a felmérések szerint 9 % - on állnak), de ha ez nem lesz elég, akkor mennek a levesbe, Vonának vége.

Nagyot kockáztat, vagy bejön, vagy nem. De aki így forgatja a köpenyeget, abból ugyan milyen kormányerő lesz?

Kormányerő...9 % - kal.

2017. dec. 23. 17:01
 3/18 anonim ***** válasza:
67%
Nem tudjuk, felkészült-e a Magyar Nemzet a Jobbikra. Elég sok öreg róka él még, aki ragaszkodik a kommunistákhoz, mint a neonemzeti Jobbik vezetéshez...még nem tapasztaltuk, bizonytalan. Az öreg róka, nem megy idegen oduba. A fecske és a gólya sem dönt úgy, hogy Afrika után inkább Romániában telepszik le, ha eddig Magyarországot választotta. Gondolom egy 30 éven belül alkalmazható a Jobbik.
2017. dec. 23. 17:18
 4/18 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem nem lesz meg az 1 millió szavazójuk, szóval rosszabbul fognak szerepelni.

Persze tévedhetek de eleve nem tudom, hogy mondjuk egy 2014-eshez mérhető támogatottság az az ő esetükben győzelemnek tekinthető, mert megnyílt az út a néppártosodás felé vagy épp kudarcnak, hogy lám lám hiába nyaltunk balra nem tudtunk többet összeszedni. (amúgy meg 2015-16-ban 16%-ra(ez kb. 1,2-1,3 millió) mérték őket a teljes lakosság körében, most meg 9%-ra(700 ezer))

2017. dec. 23. 17:26
 5/18 anonim ***** válasza:
96%
Az időjárást meg lehet jósolni most áprilisra?
2017. dec. 23. 17:32
 6/18 anonim ***** válasza:
72%
Ha a vezírüket menesztik,talán van esélyük egy kicsit több százalékot összekaparni.
2017. dec. 23. 17:38
 7/18 anonim ***** válasza:
95%
A közvéleménykutatások szerint nem, de ha abból indulok ki, hogy a Fidesz milyen vehemenciával támadja, akkor azért nem vagyok benne biztos még most sem.
2017. dec. 23. 17:50
 8/18 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem minden ellenzéki párt rosszabbul fog, csak az LMP nem.

AZ MSZP gyengült a Jobbik gyengült, a DK ők önállóan nem indultak eddig, de nem erősödtek a mérések szerint.

Az Együtt meg be sem fog jutni, a Párbeszéd és a Liberálisok meg már halott párt.

a momentum meg fölszívódott

2017. dec. 23. 20:14
 9/18 Pistajóska válasza:
A magyarok nagy része szerintem összekeveri a választást egy sportfogadással.Tehát jobb meggyőződése ellenére is a potenciális győztesre szavaz.A jobbiknak jelenleg nem látok nagy esélyt a fordításra.
2017. dec. 24. 05:07
 10/18 anonim ***** válasza:
49%
Sztm tobb radikalist vesztettek, mint amit az irányvaltassal nyertek... En csak magambol indulok ki, a mi csaladunkban - 3 szavazat. Simicskaval torteno kooperaciot sem tudom megbocsatani. Szoval szerintem orulhetnek, ha a 2000-es szintet hozni tudjak, de sztm nem fogjak
2017. dec. 24. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!