Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kit látnál legszívesebben...

Kit látnál legszívesebben 2018-tól a miniszterelnöki székben?

Figyelt kérdés
Nevezd meg személy szerint, és indokold meg, hogy miért! Persze, hogy nekem is van jelöltem, akit majd az ide érkező válaszokra történő reagálásként meg fogok nevezni, és az indoklást sem hallgatom majd el.

2017. dec. 21. 18:36
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

39: az orosz csapatok termelői áron vásárolták az ellátásukhoz szükséges élelmiszereket!

Ráadásul olyanokat, amik minőségileg sokkal a magyar szabvány alattiak voltak: a szovjet hadsereg szabványának kellett megfelelni, úgyhogy drága minőségről ne beszéljünk!

Sok esetben (pl. konzervipar) a "hulladékot" is be lehetett nekik csomagolni, így nem kellett a drága megsemmisítésre költeni!

2018. márc. 17. 14:54
 42/48 anonim ***** válasza:
40-es, ne számold bele a kisszéket!
2018. márc. 17. 14:55
 43/48 anonim ***** válasza:
24%
Nos, konkrétan tudom, hogy tejipar teljes tejből csinálta nekik a túrót, még a boltban fölözött tejből készült túrót kaptál. A Bartók Béla útján lévő tejüzemből hetente 2-szer vitték az így készült túrót. A veszteséget pedig leírták. Egyébként a tv-ben is volt róla szó, hogy nagyon nagy terhet róttak a gazdaságra. A kivonulásuk is több tíz milliárdos veszteségbe torkollott.
2018. márc. 17. 17:21
 44/48 anonim ***** válasza:

"Természetesen nem Orbán Viktor zavarta ki az oroszokat, de hangosan hírdette, hogy talán kívül tágasabb, miközben Fletó, Lendvai, meg a haverjai még a jelentéseket irogattak, meg besúgósdit játszottak."

Akkor már csak azt áruld el nekem, hogy miért nincs még Orbán mostanra sem átvilágítva nemzetbiztonsági szempontból? ÉS azt is, hogy amikor feltették neki a parlamentben a kérdést, hogy volt-e ügynök, miért kitérő választ adott, miért nem azt mondta egyszerűen, hogy NEM?

A három közül szerintem nem az jelentett, akit te felsoroltál, de hagyjuk.

2018. márc. 18. 08:41
 45/48 anonim ***** válasza:
12%

Szerintem nem kellene ezt firtatni, ugyebár mindannyian tudjuk, hogy Gyurcsány kiféle-miféle...

Egyébként Fletót is szívesen látnám a székbe...őt a sajátjai rúgnák ki először...

2018. márc. 18. 12:15
 46/48 lacko1981 ***** válasza:
Dr. Thürmer Gyula Munkáspárt.
2018. ápr. 7. 19:36
 47/48 anonim ***** válasza:
62%
Érdekesek a hozzászólások és elég gyerekesek. Vona seggét még néhány éve kinyaltátok volna, mióta a kormány rászállt az ellenzékre, azóta köpköditek. Fogalmatok sincs a politikáról (nem mintha nekem lenne), legalább ne átkozódnátok feleslegesen.
2018. ápr. 10. 19:26
 48/48 anonim ***** válasza:
Már eldőlt...gondolom a többi képére még úgyse voltak kíváncsiak, mint O. V. fejére.
2018. ápr. 11. 08:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!