Kit látnál legszívesebben 2018-tól a miniszterelnöki székben?
39: az orosz csapatok termelői áron vásárolták az ellátásukhoz szükséges élelmiszereket!
Ráadásul olyanokat, amik minőségileg sokkal a magyar szabvány alattiak voltak: a szovjet hadsereg szabványának kellett megfelelni, úgyhogy drága minőségről ne beszéljünk!
Sok esetben (pl. konzervipar) a "hulladékot" is be lehetett nekik csomagolni, így nem kellett a drága megsemmisítésre költeni!
"Természetesen nem Orbán Viktor zavarta ki az oroszokat, de hangosan hírdette, hogy talán kívül tágasabb, miközben Fletó, Lendvai, meg a haverjai még a jelentéseket irogattak, meg besúgósdit játszottak."
Akkor már csak azt áruld el nekem, hogy miért nincs még Orbán mostanra sem átvilágítva nemzetbiztonsági szempontból? ÉS azt is, hogy amikor feltették neki a parlamentben a kérdést, hogy volt-e ügynök, miért kitérő választ adott, miért nem azt mondta egyszerűen, hogy NEM?
A három közül szerintem nem az jelentett, akit te felsoroltál, de hagyjuk.
Szerintem nem kellene ezt firtatni, ugyebár mindannyian tudjuk, hogy Gyurcsány kiféle-miféle...
Egyébként Fletót is szívesen látnám a székbe...őt a sajátjai rúgnák ki először...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!