Kit látnál legszívesebben 2018-tól a miniszterelnöki
székben?
Figyelt kérdés
Nevezd meg személy szerint, és indokold meg, hogy miért! Persze, hogy nekem is van jelöltem, akit majd az ide érkező válaszokra történő reagálásként meg fogok nevezni, és az indoklást sem hallgatom majd el.
Karácsony Gergelyt, mert ő becsületes, konstruktív és együttműködésre kész ember. Már van tapasztalata országgyűlési képviselőségről, és Zuglóban arról, hogy miként lehet két erős frakció között mégis irányítani. Fontos számára az átláthatóság, a szociális állapotok javítása...
2018. jan. 27. 07:58
23/48 anonim válasza:
Bárkit, aki értelmes és becsületes - tehát fideszes szóba sem jöhet!
2018. jan. 27. 09:51
24/48 anonim válasza:
Karácsony Gergely, Őt majd most fogja megbuktatni Gyurcsány. Kétféle miniszterelnök jelölt van a baloldalon: akit Gyurcsány megbuktatott, és akit még meg fog!
2018. febr. 5. 18:30
25/48 anonim válasza:
#20-as válaszod alapján valami nagyon nem lehet rendben a kis buksidban, épeszű ember ugyanis nem isteníti ilyen elvakultan azt a mocskos, csaló cigányt, aki sajnálatos módon a miniszterünk. Nagyon remélem, higy idén nem választják meg újra.
Egyébként kérdésedre válaszolva : bárkit, csak NE FIDESZES LEGYEN.
2018. febr. 5. 22:24
26/48 anonim válasza:
A kérdezőket miért nem lehet lepontozni?
2018. febr. 6. 07:05
27/48 anonim válasza:
Miért kellene a kérdezőt lepontozni? Csak egy kérdést tett fel. Ha nem tetszik, ne olvasd a topicot - ez ilyen egyszerű!
2018. febr. 7. 22:08
28/48 anonim válasza:
Orbán Viktort. NEM azért mert oly kedves nekem de mindenképpen neki kell kormányzatot vezetni 4 évig.
2018. márc. 7. 23:48
29/48 anonim válasza:
"Orbán Viktort látnám szívesen a miniszterelnöki székben, mert neki kell kormányoznia"
- Ez aztán az érvelés, és a mélyenszántó gondolat! :D
2018. márc. 8. 20:26
30/48 anonim válasza:
Kezd letisztulni a kép: Van Szél, Karácsony, és Vona.
(ugye aki nem mer kiállni vitatkozni, aki ennyire sem becsüli a választóit (Orbán) az nem lehet komoly jelölt!)
Hármójuk közül én a Szél-Vona vita győztesét támogatom.
/Karácsony is jó fej, de a háttere, a "megbízói" számomra (Gőgös, Kunhalmi stb.) nem igazán vonzóak!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!