Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kit látnál legszívesebben...

Kit látnál legszívesebben 2018-tól a miniszterelnöki székben?

Figyelt kérdés
Nevezd meg személy szerint, és indokold meg, hogy miért! Persze, hogy nekem is van jelöltem, akit majd az ide érkező válaszokra történő reagálásként meg fogok nevezni, és az indoklást sem hallgatom majd el.

2017. dec. 21. 18:36
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező, rossz hírem van. Tök mindegy, ha nem Orbánnak hívják (ha Orbánnak hívják, nincs miről beszélni, azt ismerjük, mit jelent).

Ha viszont másképp, akkor nem az a kérdés, hogy hívják, hanem az, mit tehet. Mondjuk, ha azt gondolja, más MNB elnök kell. Ő ugyanis több, mint 4 évre be van vasalva. Ha mondjuk azt gondolja, jobb bíróság kell. Elnöke több, mint 4 évre vasalva van. Ha mondjuk azt gondolja, más ügyészség kell... - hadd ne soroljam. Ötven alatt nem állnék meg. Ők mind hosszabb időre vannak kinevezve, mint a leendő miniszterelnök. És te naiv lélek azt hiszed, ezeknek nem Orbán parancsol? Kedvenc miniszterelnököd egy hét alatt megbukik, ha erre nem tud módszert, ha ebben nem támogatják mindazok, akiket nem Orbánnak hívnak, és jelenleg éppen utálsz.

Szóval nem érdekel a miniszterelnököd. Kizárólag az érdekel, mit akar tenni, mit tud tenni, és kit tud rávenni a támogatására. Mert a többi nem számít, csak ez.

2017. dec. 21. 19:55
 12/48 anonim ***** válasza:
72%

Ép elmével rendes ember nem szavazhat Orbánra!

Szavazzon rá a fizetett csicska-had, a bevándoroltatott fizetős migránsok, meg a nyugdíjbizniszes ukrán nyugdíjasok!

2017. dec. 21. 20:30
 13/48 anonim ***** válasza:
63%

Én Karlóczy Jani bácsit látnám szívesen: ő becsületes, tisztességes, és hatalmas elme, rengeteg esze van...

Szóval egészen más mint az eddigiek!

2017. dec. 21. 20:51
 14/48 anonim ***** válasza:
36%

Ha jelenlegi politikust kell mondani, akkor Vonát új baloldali párt élén.

Egyébként: Lattmann Tamást talán. Mellár Tamás? Vágó István? :D Felőlem egy népszerű színész is lehet, ha az elvei rendben vannak... nem elnöki rendszer van. Nem a miniszterelnök személye a lényeg. Ez a Fidesz sajátja, hogy mindent Orbán irányít. Ha a háttérben rendesen működnek a dolgok, akkor a miniszterelnöknek csak annyi dolga van, hogy egy arcot ad az egészhez, amit a szavazók azonosítani tudnak az intézkedésekkel. Persze tudjon szónokolni, vitázni és legyen úri ember, de más kitétel nincs.

2017. dec. 21. 22:55
 15/48 anonim válasza:
55%
Bartos Cs Istvánt. Az tuti lenne. Biztosan elkezdené rágni a Parlamentet.
2017. dec. 22. 22:34
 16/48 anonim ***** válasza:
7%
Vona nem magyar... Sosem volt. Zazrivecz nem magyar nev.... Nevet valtoztatott
2017. dec. 24. 21:24
 17/48 anonim ***** válasza:

Dr. Szeszák Gyulát, az "olajügyészt". Megyei főügyész volt, amíg le nem leplezte az olajszőkítőket (akkor hirtelen nyugalmazott főügyész lett): köztük pl. Pintér Sándort, nyugalomba készülő belügyminiszterünket. Politológus mondta: Egy államot leginkább az jellemez, hogy ki a belügyminisztere.

web:szeszak.hu

Egy felvásárolt országban szerintem a felvásárló választ miniszterelnököt.

2018. jan. 8. 16:15
 18/48 A kérdező kommentje:
Megígértem, hogy megnevezem, én kit látnék legszívesebben a miniszterelnöki székben 2018 után. Senki mást, csakis a jelenlegi miniszterelnököt! Igen, őt, még akkor is, ha a tisztelt #12-es válaszadó szerint "Ép elmével rendes ember nem szavazhat Orbánra!". Hogy miért a jelenlegit? Mert jó az irány, amerre hazánk, nemzetünk az ő irányítása alatt az utóbbi nyolc év során halad.
2018. jan. 13. 13:22
 19/48 anonim ***** válasza:
38%
Hát, ha neked túl kulturált Európa, és jobban éreznéd magad orosz függőségben, akkor csak szavazz a zsákutcára...
2018. jan. 13. 13:26
 20/48 A kérdező kommentje:

Tisztelt #19-es választ adó Embertársam!

Örülők, hogy Te is helyesled, sőt tanácsolod is, hogy a szavazatomat újra a jelenlegi miniszterelnökünkre adjam. De még inkább örülnék, ha ismerőseidnek, embertársaidnak is ugyanezt buzgón javasolnád.

Én ugyanis (és remélhetőleg sok más magyar választóval együtt) azért szavazok így, mert a Te sötét jövendőlátásoddal ellentétben éppen az igazi európai értékek megmentését, hazánk függetlenségének a megőrzését várjuk és reméljük a negyedik Orbán-kormánytól, amelynek eddigi tettei, lépései erre a reménykedésre bennünket minden kétséget kizáróan feljogosítanak. Én így gondolom, és ezt tenni legyen az én személyes ügyem!

Hogy ezek okán Te hogyan nézel énrám, miránk és mit gondolsz rólunk, az pedig legyen a Te dolgod! És még azt sem fogom sértésnek venni, ha elmebetegnek titulálsz engem, bennünket.

Ismételten köszönöm értékes válaszodat.

Kellemes, szép napokat kívánok!

Üdv Neked!

2018. jan. 13. 17:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!