Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ha a Jobbik nem fog indulni a...

Ha a Jobbik nem fog indulni a 2018-as választosokon, akkor mi lesz? A Fidesz 80-85%-ot fog kapni?

Figyelt kérdés
2017. dec. 8. 15:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%

Van két pólusa a jobbikosoknak:

1) Aki nemzeti radikális. Tulajdonképpen ezzel a "radikalizálódott" Fidesszel is rengeteg mindenben egyetért, de azért mégis korrupt a korrupt, mégis koncepciós pernek tarja Budaházy perét, emlékszik még a Gárda Fidesz általi betiltására, a letelepedési kötvényeseknek sem örül kifejezetten, így kitart a néppártosodó Jobbik mellett. Ők ha nincs Jobbik akkor vagy nem mennek el szavazni, vagy beszavaznának a Fideszre.

2) Van aki nem nemzeti radikális, hanem egyszerűen csak utálja a Fideszt és MSzP-t és DK-t, és valami újat akar, de mégis jobboldali. Ők szerintem mindenképp elmennének szavazni, és valószínűleg az LMP-re voksolnának.

2017. dec. 8. 15:40
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell bedőlni minden választási fogásnak. Készülj fel! Ennél vaskosabb kijelentések is lesznek.
2017. dec. 8. 16:01
 3/12 anonim ***** válasza:
89%

"Ha a Jobbik nem fog indulni a 2018-as választosokon, akkor mi lesz? "

Jön a következő Orbán-rezsim, amivel jó útra lépünk egy észak-koreai mintához...

2017. dec. 8. 16:11
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

(nem fog megtörténni)

De ha mégis és mondjuk a negyede átszavazna a Fideszre ami szerintem egy eltúlzott szám akkor az 4-5 + helyet jelenhet, ellenben nem számolsz azzal, hogy ha mondjuk csak a fele meg az ellenzékre szavaz át akkor bizony ennél több egyéni kerületet bukhat el a Fidesz. Mert akkor ez azt jelentené, hogy Budapestet leszámítva ahol az LMP erős vidéken szinte csak ellenzéki jelölt lenne meg Fideszes. Ha nem is nyerne az ellenzéki jelöltet akkor is kisebb lenne a különbség ami miatt a visszaosztott szavazatoknál is kevesebbet kapna a Fidesz, ami meg a listás eredményét húzná le.

Szóval szerintem ha megtörténne akkor inkább csökkenne a Fideszesek száma a parlamentben.

2017. dec. 8. 16:13
 5/12 anonim ***** válasza:
11%
Biztos szívesen átszavaznak majd a jobbikosok a Fideszre, aki betiltatta a pártjukat :D Az LMP járna jól vele, kapnának 25 százalékot az átszavazások miatt.
2017. dec. 8. 16:18
 6/12 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy nem lesz pénz kiterjedt kampányra, el fog indulni a Jobbik a választásokon. A Fidesznek is ez az érdeke, így marad a "centrális erőtér".
2017. dec. 8. 16:19
 7/12 Alain Delon ***** válasza:
31%
Elvész a nemzet! Jáááj!
2017. dec. 8. 16:37
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartom valószínűnek, hogy ez megtörténik, de ha mégis, akkor a Fidesz inkább veszíteni fog rajta, mint nyerni.
2017. dec. 8. 17:52
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem kellett volna törvényt sérteni. A Fidesz úgyis 2/3-al nyer. Nem mindegy hogy 85% vagy 75% ? :XD
2017. dec. 8. 17:56
 10/12 anonim ***** válasza:

2010-ben és 2014-ben a Jobbikra szavaztam.

Ha most nem tudnék rájuk, akkor talán az LMP-re szavaznék, mint második legkevésbé rossz (mert hogy nekem a Jobbik az első legkevésbé rossz, eddig ezért szavaztam rájuk).

2017. dec. 8. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!