Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Az MSZP inkább a Fidesszel...

Az MSZP inkább a Fidesszel vagy a Jobbikkal lépne koalícióra vagy egyik sem és inkább Fidesz-Jobbik kormány lenne?

Figyelt kérdés
Tegyük fel sem a Fidesznek, sem az MSZP-nek, sem a Jobbiknak nem lesz a kormányzáshoz szükséges többsége, de mindhárom hasonlóan erős, ezért kettőjüknek együtt kellene működni.

2017. dec. 7. 23:45
 1/6 anonim ***** válasza:
A Fidesszel senki sem lépne koalícióra. Ezen kívűl bármi lehetséges lehet.
2017. dec. 7. 23:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyik sem lépne egyikkel sem.
2017. dec. 8. 00:51
 3/6 anonim ***** válasza:
95%
Hát, én egyik variációt sem tudnám elképzelni.
2017. dec. 8. 02:04
 4/6 anonim ***** válasza:
A magyar választási rendszer úgy van megcsinálva, hogy senkinek ne keljen senkivel koalíciót kötnie. A nyertes gyakorlatilag mindent visz.
2017. dec. 8. 05:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem azért a baloldalon vannak olyan hangok, hogy a Jobbikkal össze kéne borulni, szóval ha olyan lenne a helyzet csak hogy kormányra kerüljenek és leváltsák a Fideszt én el tudnék képzelni egy MSZP-Jobbik koalíciót.
2017. dec. 8. 09:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyik se lépne koalícióra egyikkel sem. Ügyekben bizonyára lenne együttműködés, és ha Fidesz rászorulna és van rá esély, könnyen megvesztegetnének egy-két politikust. Nekem elég gyanúsnak tűnt az, hogy a Jobbikos képviselőnek épp akkor kellett a családját megvédenie a cigányoktól, amikor egy kétharmados törvényt szavaztak meg, és csak egy szavazaton múlott a dolog, mert Kész Zoltán még nem tette le az esküt. Azt sem tartom kizártnak, hogy ez egy fű alatti pártközi megállapodás volt, csak hát az mégsem lehet, hogy az egész párt a Fidesz mellett szavazzon egy kétharmadosban. Szerintem itt biztos kapott valaki valamit. És nem a cigányokra gondolok, hogy fenyegessék meg az illető családját! Biztos vagyok benne, hogy csak egy telefonjába került volna, és ott a rendőrség öt percen belül, másikra 10 percen belül 100 ex gárdista piknikezik a kertben, és nincs cigányveszély.
2018. febr. 5. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!