Tényleg a Jobbik lett a kihívó?
Figyelt kérdés
2017. aug. 25. 17:10
2/17 anonim válasza:
Azt a pártot nevezném kihívónak, akit nagyjából ugyanannyian támogatnak. Ilyen párt jelenleg nincs.
3/17 anonim válasza:
Abban az értelemben igen, hogy jelenleg, a legerősebb ellenzéki párt.
4/17 anonim válasza:
Van egy milliós szavazótáboruk, ezt én még nagyon távol áll a kihívótól de ezek úgy is csak a második helyért versenyeznek
6/17 anonim válasza:
Mi ezen a meglepő?
mszp bukott párt
kdmp szadista ostoba párt
lmp olyan mint az óvodások
fidesz 3X bukott párt hisz 3. kormányzása alatt is hanyatlik az életszínvonal
ezekről mind tudni hogy semmit nem érnek, Jobbik még nem volt porondon de rájuk szavazok mert unom a fekáliát, lehet hogy nem lesznek jobbak lehet hogy igen
a biztos rosszat szívesen lecserélem egy esetleg jóért
7/17 anonim válasza:
Ha a Jobbik kormányra kerül, akkor viszont nagyon kell tudni teljesítenie! Úgyhogy készüljenek föl, hogy nagy munka vár rájuk, ha kormányra kerülnek! Ha egy radikális lépésük balul sül el, akkor a baloldali pártok meg a fidesz lesöpri őt!
8/17 anonim válasza:
Én magam nem vagyok jobbikos, de ha mégis ő kerülne kormányra, hát reménykedem, hogy végül jól fogják csinálni, és sem a multiknak nem kell elmenniük, sem más rossz döntést nem hoznak!
9/17 anonim válasza:
Már mint saját maga szerint Ő az. A számok szintjén viszont.
Jobbik kb 1-1.3 M szavazó /szimpatizáns.
MSZP kb 1-1.2
Fidesz kb 2 M 2.1
A többit mint a DK , LMP, Momentum, Párbeszéd.... Pedig számolni is kár olyan picik.
Jelenleg senki meg sem közelíti azt a szintet h itt felmerülne egyáltalán kormányváltás.
10/17 A kérdező kommentje:
akkor a Jobbik miben reménykedik, ha nincs kormányváltásra esély, mert fele a szavazótáboruk?
2017. aug. 27. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!