Tényleg a Jobbik lett a kihívó?
Figyelt kérdés
2017. aug. 25. 17:10
11/17 anonim válasza:
Isteni csodában. Akárcsak az MSZP.
12/17 anonim válasza:
Abban, hogy még mindig 50% a bizonytalan, és messze a bizonytalanok vannak többen. Nem lehet tudni, hogy ez az 50% kire szavaz (ha szavaz), így azt sem lehet tudni, hogy ki fog jövőre nyerni. Most az összes párt azon van, hogy a bizonytalanoknak elnyerjék a szavazatát.
13/17 anonim válasza:
14-ben 4.2 M volt azok száma akik nem szavaztak.
10-ben volt v mi 3 M.
Egyébként ha megnézed jellemzően a választok kb fele él a szavazással.
A maradékot nem érdekli, nem is tudja h mi van. Nem is MO-n él..... És ezt nem én mondom hanem a számok.
Az emberek kb nem is foglakozik politikával.
Pl tesómhoz is odamennék azzal h kicsoda pl Botka László ? Szél Bernadett v Vona Gábor ?
Vicc nélkül nem tudja. Számára ők lehetnek, rapper-ek, neobarokk festések, v akár fizikusok is.
Ez számára totál érdeklődési körön kívül van és ő még sosem ment el szavazni és nem is fog.
Na az ilyen emberhez aztán beszélhet bárki.
14/17 A kérdező kommentje:
12. még egyet is értenék veled, ha az a sok bizonytalan egy tömbre szavazna és nem 20 felé, így az állításod totális tévedés.a helyzet az, hogy az ellenzéki pártok közül egyik sem tud 2 milla szavazót egy tömbbe szervezni.és miért? mert szánalomház mind
2017. aug. 29. 14:01
15/17 anonim válasza:
Igazad is van, de amíg a Jobbiknak megvan az 1-1,5m szavazója, addig igenis mondhatják, hogy ők Magyaroszág legerősebb ellenzéki pártja. Mondjuk az igaz, hogy amíg van a sok agyatlan nyugdíjas, meg segélyt váró cigány, addig ők maradnak porondon. A nyugdíjasok előbb-utóbb meghalnak, de a cigányok ugyan olyanok maradnak. Na reméljük egyszer megjön az eszük :) ;) :D
16/17 A kérdező kommentje:
15. A Jobbiknak nincs 1,5 millió szavazója. Örülhet, ha a 4 évvel ezelőtti 1,2-t megtartotta. De én nem hiszem.... Mivel mi sem fogunk többet Gáborékra szavazni, radikálisként nekem sem apukámnak nem pálya már. Szerintem több szavazót buktak, mint nyertek. Én nem hiszek már nekik, a többi lehetséges voksoló pedig nem hiszi el, hogy levetkőzték a régi arcukat. Legalábbis akikkel én beszéltem, ezt mondják...
2017. aug. 29. 15:34
17/17 anonim válasza:
Nem nevezném annak. Kevés közvéleménykutatásban éri el a fidesz népszerűségének felét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!