Micsoda dolog ez? Miért van erre szükség?
Mégis, hogy képzelik?
Két nappal ezelőtt felhívott a FIDESZ szócsöve telefonon /egy szinész/ és arra kért, legyek ott Budapesten a hétvégi FIDESZ naggyúlésen. Válaszom: Okvetlen! Semmi más dolgom sincs, min felutazni 400 km-re időt és pénzt nem kímélve, hogy hallhasam az igét. Ráadásul nem is rájuk, hanem a Jobbikra szavaztam. Felmerül bennem: mi ez a pénzpocsékolás a több száz, több ezer telefonra, mikor már amúgyis nyeregben vannak. Hol az ésszerúség és célszerűség határa?
Durva. :)
Vezetékesen vagy mobilon hívtak a narancsos magyarok?
Vezetékesen. De kinek az agyában termett meg, hogy több száz kilométerről azonnal rohanunk Budapetre?
Első válaszolónak: mikor az ország tele van korrupciós botrányokkal, esztelen pénzköltésekkel, éppen a Fidesznek kellene meggondonia /mégha pártpénzről is van szó/, mire költi a milliókat!
Soha nem hittem volna, hogy majd pont én fogok a fidesz védelmére kelni, de...
Mondjuk azt, hogy egy hívás ötven forintba kerül( extrém magas számot mondtam), cakkumpak, a színész ( Eperjesre tippelek) esetleges bérével együtt, de szerintem ő ingyen is bevállalja, de számítsunk ötvenet, mondom. Na, most mondjuk, felhívnak 800000 családot. Ez negyven millió forintba kerül. A FIDESZNEK 38762 tagja van a legutóbbi adatok szerint, kerekítsük 39000-re, bár ennél most már szinte biztos hogy több, nagyon sokat belépnek ugyanis mostanában. Ha mindegyik tag fizet ezer ft tagdíjat ( szerintem ennél lényegesen többet, de most számoljunk ezzel a számmal)akkor egymillió forintba került az "adófizetők pénzéből" a FIDESZ telefonálása, ilyen eltúlzott, irreális számokkal.
Elhiszem én, hogy szar dolog látni, hogy fölöslegesen költik a pénzt, de ne legyünk már falusi Juliska Nénik, akik idegbajt kapnak, ha a szomszéd új gumicsizmát vesz. Engem ennél sokkal jobban zavar a kettős állampolgárság kérdésköre, vagy hogy semmit sem tudunk a gazdasági terveikről.
ők azt nem tudják h.te hol laksz meg azt se kire szavaztál.találomra hívogatnak.
leteszed a telefont és kész.
mit kell ebből ekkora ügyet csinálni?
engem a telefonos ügynökök jobban bosszantanak:O
A kérdésedre válaszolva, hasonlókért hagytam ott a Fideszt.
Sok mindent nem lehet meg emészteni.
A pártkasszából mindenre telik.Én Pl. 100 Ft-ot fizettem havonta tagdíjat.
Engem jobban bosszant,naponta tíz,tizenöt kéretlen hírlevél jön a jobboldalról, és nem lehet lemondani.
Miért, szerinted mégis mire költség a párt pénzét?
Ezt a pénzt azért kapják, hogy terjesszék a nézeteiket, marketing és PR akciókat szervezzenek.
Ez nem az ország pénze, ezt direkt ilyen célokra utalják ki a pártoknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!