Ismét emelkedett a Fidesz népszerűsége : már a szavazók fele nemzeti. Meg lehet ezzel jövőre a 2/3-ad ismét?
Fél éve a momentumos "fesztiválokon" legalábbis ahhoz hasonló tüntetések idején, amikor ráadásul EU-s hátszél is volt, mert be akart a kormány záratni egy szabálytalanul működő liberális agymosodaként funkcionáló egyetemet, némiképp csökkent a népszerűsége Orbánnak és emelkedett a baloldaliaké. Lehetett tudni, hogy ez ideigenes. Mára két kézzel visszavette ezeket a szavazatokat az idő vas foga.
Ellenzékiek gyakran mondják, hogy az emberek csupán egyharmada szavaz a kormányra, ami nem is volt igaz természetesen, csupán médiablöff volt, de a tömeg egyre nagyobb. Már a szavazók fele a jelenlegi kormány továbbműködését várja jövőre is. Ami érdekes, hogy a Jobbik erősödött csak az ellenzékben a baloldaliak gyengültek. A választók 65%-a szavazna ma jobboldali pártra. [link]
Mit gondolsz?
Nem csak az amivel az elmúlt években a kormány kampányolt rájöttek az emberek hogy tényleg van benne valami és az ellenzék hazudott ez ügyben (jobbikot lehet kivételnek tekinteni)
Lásd kvóta per ellenünk az úniós kvóták emelése egy éva a baloldal azt hangoztatta nincs is kvóta stb.
Soros Györgyöt már Amerikában terroristának akarják nyilvánítani
össze gyűlt az 1 millio aláírás
Húú látom jól belettem támadva :D
#14: Látom egy vélemény alapján tudsz elemezni embereket :D Lehet, hogy "tö...ketlen bé....na f....sz" vagyok, de akkor nem csak én, hanem az az 1/3 fiatal is, aki itt akarja hagyni az országot, politikától függetlenül. Szerinted kalandvágyból mennek el honfitársink? Hát elárulom, hogy nem :D Az én szakmámban egy gyárban br.160e ft-ot kapnék itthon ("szakmunkás" minimálbér), pár 100 km-el odébb Ausztráliában ennek a többszörösét kapnám.. De ha most nem is nézzük a szakmát. Egy "szama nélküli" munkahelyen (mondjuk a Tescóban) kb 120-et kapnék (persze bruttó), nyugaton ugyan így a Tescóban ugyan így a többszörösét. Na most te 120-ért, vagy mondjuk 400-ért dologznál szívesen? Szerintem az utóbbi ;) Ha te rendesen tudsz élni (nem a csekkekre, meg élelemre költessz csak), akkor gratulálok, és becsüld meg a munkahelyed ;) :)
#15: Igazából neked is a 14-es válasza szól :D
Mégegszer köszönöm a személyeskedést, további szépet! :D ;)
Emelkedett ,mert megvédték az országot a migránsoktól. Ezen nem kell csodálkozni inkább hálásnak kellene lenni. A mocskos hazaáruló szocik ezt nem tették volna meg.
Békében biztonságban élhetsz. Ünnepelheted a nemzet nagy ünnepeit bomba nélkül mint a szilvesztert is nem úgy mint a környező országokban.
Orbán Európa megmentője. Annyira szidják de kiderül hogy mégis neki van igaza. Hatalmas elismerése van akár amerikából akár oroszországból és még sorolhatnám.
Itt a Fidesz mellett senki nem rúghat labdába
Az a szerencse, hogy a fideszes közvélemyénykutatók jellemzően a kormánypártiakat kérdezik, ahogy arra is kínosan ügyelnek, hogy a kormánypártiak mindenképpen kapjanak konzultációs lapot :)
Szóval majd kiderül édes gyermekeim! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!