Miért ilyen nagy a Fidesz népszerűsége?
Kérlek soroljátok fel az érdemeit! Én egyszerűen nem tudom megérteni.. Magyarországon ennyi agymosott ember él? Lehet, hogy Viktor 2010-ben kellően manipulatív volt az MSZP-vel szemben és az emberek hittek neki, emellett nem volt másik nagy párt, de aki 2014-ben is rá fog szavazni az kellőképpen bebizonyítja, hogy a Fidesz-szavazó csőcselék tagja.
Én Jobbikos vagyok, mert nekem az a fontos, hogy a nemzet valóban újra önálló legyen, nekem fontos a hazafiasság és szinte teljesen egyetértek a Jobbik valamennyi javaslatával és a programjával.
A baloldalt sem látnám szívesen a kormány élén, de inkább ők, mint a Fidesz.
Én nem vagyok rasszista, sem antiszemita, de még ha az is lennék inkább leszek zsidóellenes, mint magyarellenes!
Mert az emberek nem találnak Jobbat.
Többségük nem amnéziás, hogy az MSZP-SZD.. , jaj bocs akarom mondani MSZP-Együtt2014-re szavazzon.
MSZP-Együtt - MSZP-SZDSZ , a név különbözik ,de az eszmerendszer ugyanaz.
A Jobbikot sokan nem szeretik ,az LMP-t meg csak néhány fiatal támogatja csak.
A munkáspártot szintén nem szeretik sokan ,a DK-t pedig csak néhány nyugdíjas imádja csak.
"Az egyetlen érdeme,hogy ők a lehetséges szóbajöhető jelöltek közül messze a legalkalmasabbak."
Igen, sajnos ott tartunk, hogy ők a legalkalmasabbak.
azért mert ők megcsinálták.az államcsőd után talpraállították az országot,szembementek az EU-van,bankokat adóztattak,rezsit csökkentettek (és még fognak is) próbálnak nyitni Keletre, költenek az egészségügyre,oktatásra,sportra,visszafizették az IMF-hitelt,megsegítik a devizahitelesek egy részét,és adóztatják a multikat: [link]
ezzel szemben mi van?talán a trafikmutyi de ezt én elnézem nekik,csak így tovább,amíg le nem váltják őket.
Radikális változást!
"költenek az egészségügyre,oktatásra,sportra"
Igen az utolsóra lehet de, hogy az első kettőre nem. Sajnos miniszterelnökünk nem orvos vagy tanár akart lenni hanem focista.
A FIDESZ-ről a korrupció (pl. trafikok) a nemzet- és hazaárulás, kb. 30 új adó → megszorítások jutnak eszembe, szóval minden, ami bürokrácia, és a 2/3-nak köszönhetően önkényuralom.
Szerintem nem mondható a "legalkalmasabbnak"...
Te nem lehetsz JOBBIK-os! Ez a kérdés átverés. Az MSZP tele van zsidókkal.:)
Az MSZP meghúzta magát mikor az EU-val vagy az IMF-fel tárgyalt. Most ránk küldte Tavarest (Lehet azt hitte Tovaris.:) )meg Reddinget. Szégyen. Inkább hazaárulás. Ez a gyerekeknél működött a homokozóba, de itt már nem. Mióta megbuktak azóta olyanok mint akiknek elvették a játékát és most keresik ki adhatná vissza nekik. Medgyesi Péter: Merjünk kicsik lenni. Gyurcsány: Akinek nem tetszik, el lehet menni. Tisztára hazafiak. :D:D:D
Te nem hogy nem vagy JOBBIK-os, de az életben nem is leszel. De 'Isten ments, hogy megkérdőjelezzem politikai hovatartozásodat.
8-as, határozottan Jobbikos vagyok és nem igazán érveltél amellett, hogy miért gondolod az ellenkezőjét.
MSZP? Egy szóval nem mondtam, hogy jók, de a FIDESZ rosszabb náluk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!