Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért ilyen nagy a Fidesz...

Miért ilyen nagy a Fidesz népszerűsége?

Figyelt kérdés

Kérlek soroljátok fel az érdemeit! Én egyszerűen nem tudom megérteni.. Magyarországon ennyi agymosott ember él? Lehet, hogy Viktor 2010-ben kellően manipulatív volt az MSZP-vel szemben és az emberek hittek neki, emellett nem volt másik nagy párt, de aki 2014-ben is rá fog szavazni az kellőképpen bebizonyítja, hogy a Fidesz-szavazó csőcselék tagja.

Én Jobbikos vagyok, mert nekem az a fontos, hogy a nemzet valóban újra önálló legyen, nekem fontos a hazafiasság és szinte teljesen egyetértek a Jobbik valamennyi javaslatával és a programjával.

A baloldalt sem látnám szívesen a kormány élén, de inkább ők, mint a Fidesz.

Én nem vagyok rasszista, sem antiszemita, de még ha az is lennék inkább leszek zsidóellenes, mint magyarellenes!

2013. júl. 30. 15:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
37%
Az egyetlen érdeme,hogy ők a lehetséges szóbajöhető jelöltek közül messze a legalkalmasabbak.
2013. júl. 30. 15:40
 2/20 anonim ***** válasza:
61%

Mert az emberek nem találnak Jobbat.

Többségük nem amnéziás, hogy az MSZP-SZD.. , jaj bocs akarom mondani MSZP-Együtt2014-re szavazzon.

MSZP-Együtt - MSZP-SZDSZ , a név különbözik ,de az eszmerendszer ugyanaz.

A Jobbikot sokan nem szeretik ,az LMP-t meg csak néhány fiatal támogatja csak.

A munkáspártot szintén nem szeretik sokan ,a DK-t pedig csak néhány nyugdíjas imádja csak.

2013. júl. 30. 15:42
 3/20 anonim ***** válasza:
50%

"Az egyetlen érdeme,hogy ők a lehetséges szóbajöhető jelöltek közül messze a legalkalmasabbak."

Igen, sajnos ott tartunk, hogy ők a legalkalmasabbak.

2013. júl. 30. 15:42
 4/20 szántóvető ***** válasza:
37%

azért mert ők megcsinálták.az államcsőd után talpraállították az országot,szembementek az EU-van,bankokat adóztattak,rezsit csökkentettek (és még fognak is) próbálnak nyitni Keletre, költenek az egészségügyre,oktatásra,sportra,visszafizették az IMF-hitelt,megsegítik a devizahitelesek egy részét,és adóztatják a multikat: [link]

ezzel szemben mi van?talán a trafikmutyi de ezt én elnézem nekik,csak így tovább,amíg le nem váltják őket.

Radikális változást!

2013. júl. 30. 15:51
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

"költenek az egészségügyre,oktatásra,sportra"

Igen az utolsóra lehet de, hogy az első kettőre nem. Sajnos miniszterelnökünk nem orvos vagy tanár akart lenni hanem focista.

2013. júl. 30. 15:54
 6/20 A kérdező kommentje:

A FIDESZ-ről a korrupció (pl. trafikok) a nemzet- és hazaárulás, kb. 30 új adó → megszorítások jutnak eszembe, szóval minden, ami bürokrácia, és a 2/3-nak köszönhetően önkényuralom.

Szerintem nem mondható a "legalkalmasabbnak"...

2013. júl. 30. 16:00
 7/20 anonim ***** válasza:
43%

Te nem lehetsz JOBBIK-os! Ez a kérdés átverés. Az MSZP tele van zsidókkal.:)

Az MSZP meghúzta magát mikor az EU-val vagy az IMF-fel tárgyalt. Most ránk küldte Tavarest (Lehet azt hitte Tovaris.:) )meg Reddinget. Szégyen. Inkább hazaárulás. Ez a gyerekeknél működött a homokozóba, de itt már nem. Mióta megbuktak azóta olyanok mint akiknek elvették a játékát és most keresik ki adhatná vissza nekik. Medgyesi Péter: Merjünk kicsik lenni. Gyurcsány: Akinek nem tetszik, el lehet menni. Tisztára hazafiak. :D:D:D

Te nem hogy nem vagy JOBBIK-os, de az életben nem is leszel. De 'Isten ments, hogy megkérdőjelezzem politikai hovatartozásodat.

2013. júl. 30. 16:06
 8/20 anonim ***** válasza:
22%
Hagy ne kelljen leírnom,hogy nekem meg mi jut eszembe az mszpről...Nem jó a fidesz sem,de náluk csak rosszabbak,alkalmatlanabbak vannak.
2013. júl. 30. 16:07
 9/20 A kérdező kommentje:

8-as, határozottan Jobbikos vagyok és nem igazán érveltél amellett, hogy miért gondolod az ellenkezőjét.

MSZP? Egy szóval nem mondtam, hogy jók, de a FIDESZ rosszabb náluk..

2013. júl. 30. 16:13
 10/20 anonim ***** válasza:
41%
ok okozati összefüggést megérted, akkor nem írsz olyan képtelenséget, hogy inkább az mszp!
2013. júl. 30. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!