Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért ilyen nagy a Fidesz...

Miért ilyen nagy a Fidesz népszerűsége?

Figyelt kérdés

Kérlek soroljátok fel az érdemeit! Én egyszerűen nem tudom megérteni.. Magyarországon ennyi agymosott ember él? Lehet, hogy Viktor 2010-ben kellően manipulatív volt az MSZP-vel szemben és az emberek hittek neki, emellett nem volt másik nagy párt, de aki 2014-ben is rá fog szavazni az kellőképpen bebizonyítja, hogy a Fidesz-szavazó csőcselék tagja.

Én Jobbikos vagyok, mert nekem az a fontos, hogy a nemzet valóban újra önálló legyen, nekem fontos a hazafiasság és szinte teljesen egyetértek a Jobbik valamennyi javaslatával és a programjával.

A baloldalt sem látnám szívesen a kormány élén, de inkább ők, mint a Fidesz.

Én nem vagyok rasszista, sem antiszemita, de még ha az is lennék inkább leszek zsidóellenes, mint magyarellenes!

2013. júl. 30. 15:36
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

(Bocsánat az előző válaszom a 7-eshez szólt)

De egyáltalán nem a FIDESZ a legalkalmasabb, valamint azt is leírtam, hogy nem vagyok zsidóellenes.

Azonban senki sem indokolta meg miért jó a FIDESZ. (talán mert nem az)

Rendben, nem is az MSZP. De a Fidesz programja szánalmasan gyenge pl. a Jobbikéhoz képest!!

2013. júl. 30. 16:23
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

Nem vagyok fideszes de azért van/ volt pár húzása a Fidesznek ami tetszik.

Például :

- Nem vette fel az IMF hitelt.

- Nem úgy ugrál ahogyan az Eu fütyül.

- Az ingyenélő népcsoportnak legalább 30 napot kell dolgoznia, különben ugrik a segély

- Levesz pár kommunista több százezres nyugdíjából.

Habár a nyugdíj plafont 120ezernél megkésne húzni mindenkinél.

Az igaz, hogy a sok rossz húzása mellett elgördül az a pár jó döntésük.

2013. júl. 30. 16:30
 13/20 anonim ***** válasza:
30%
Hát,ha már itt tartunk,én kifejezetten utálom a zsidókat,meg a cigányokat is,ugyanakkor a jobbikot nem lehet komolyan venni sajnos.
2013. júl. 30. 16:30
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

:) Gondoltam, hogy nekem szól. Ezt írtad:

"A baloldalt sem látnám szívesen a kormány élén, de inkább ők, mint a Fidesz."

Ez egy tagadás halmaz egyben. Nézz utána, amit elkövettek az országgal szemben az HAZAÁRULÁS!!!

"Én nem vagyok rasszista, sem antiszemita, de még ha az is lennék inkább leszek zsidóellenes, mint magyarellenes!"

Erre meg mit mondjak??? Magyarország JOBBat érdemel.:D:D Mert, ha útelágazkodáshoz érünk, cak a logopédusz szegíthet.:D:D:D

2013. júl. 30. 16:36
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Két kérdésem lenne:

1. Hogyan képzeled, hogy "a nemzet valóban újra önálló legyen"?

2. Mikor volt valóban önálló a nemzet?

2013. júl. 30. 16:39
 16/20 A kérdező kommentje:

A FIDESZ éppen most készül felvenni egy újabb IMF hitelt, ezért siet (kemény megszorítások árán) visszafizetni a hitelt.

Valamint azt sem tudom mire vélni, hogy az EU az alkotmány módosítása miatt pert fontolgatott, és mikor elállt a pertől, azt Orbán sikernek nevezte.

15-ös

1. Jobbik, illetve más nacionalista ideológiájú párt kormányra kerülése

2. Horthy-korszak

2013. júl. 30. 16:42
 17/20 anonim ***** válasza:

16-os:

Nem értetted meg a kérdéseimet.

Az 1-es nem arról szól, hogy melyik párt kormányozzon, hanem a nemzet "valódi önállóságát" hogyan képzeled el?

A 2-esre adott válaszodat nem gondoltad végig, hiszen szövetségben voltunk a német birodalommal, ami kötelezettségeket is jelentett az országnak, vagyis akkor biztosan nem volt önálló az ország.

2013. júl. 30. 17:08
 18/20 anonim ***** válasza:
61%

"A kérdező kommentje:

A FIDESZ éppen most készül felvenni egy újabb IMF hitelt, ezért siet (kemény megszorítások árán) visszafizetni a hitelt. "

Milyen IMF hitelt akar fel venni? Most fizeti ki amit Gyurcsány felvett!!!

2013. júl. 30. 17:18
 19/20 anonim ***** válasza:

Ezt Te írtad,bemásolom:

"Én Jobbikos vagyok, mert nekem az a fontos, hogy a nemzet valóban újra önálló legyen, nekem fontos a hazafiasság és szinte teljesen egyetértek a Jobbik valamennyi javaslatával és a programjával."

Ez meg a JOBBIK Család és népesedés politikája:

Gyarapodó társadalom

Magyarország népesedési helyzete válságos, aminek fő oka a drasztikus népességcsökkenés, valamint a társadalom öregedése. A születéskor várható élettartam tekintetében Európa sereghajtói vagyunk. Az ok a társadalom általános rossz egészségi állapotában, az egészségügyi ellátások lezüllesztésében, és az egészségtelen életvitel elterjedésében keresendő.

Hazánk népesedési válságát a politikai elit nemzetromboló tevékenysége is mélyítette. A Jobbik célja, hogy következetes társadalom- és családpolitikával a csökkenés ütemét lassítsa, leállítsa, majd elindítsa a népesség növekedését. Ehhez elsősorban a család védelmére van szükség a deviáns magatartásformákat és alternatív együttélési normákat hirdető családellenes liberális támadásokkal szemben.

A Jobbik ezért a családi adózás bevezetését tervezi, és kezdeményezi a főállású anyaság intézményének megteremtését, az anyaságot vállaló nők munkaerőpiacra történő visszatérésének megkönnyítését. A nyugdíjrendszer átalakításával pedig új alapokra fektetjük a nyugellátást, amely a gyermekvállalást ösztönözve közvetlenül megteremtené a generációk egymás iránt viselt felelősségét.

> Családtámogatás és családi adózás: A választható családi adózással az állam a gyermeknevelés terheit oly módon enyhíti, hogy a családban élő adózók összevont személyi jövedelemadó-alapjukat a családban élők számával arányosan csökkenthetik. Célunk, hogy a bonyolult és nehezen átlátható gyes, gyed és gyet rendszerét a Főállású Anyasági Támogatás váltsa ki, amelyre az válna jogosulttá, aki gyermeke megszületése előtt meghatározott idejű munkaviszonnyal rendelkezett.

> Anyák munkahelyi elhelyezkedése: Támogatjuk a családbarát munkahelyeket és a dolgozni akaró anyák hátrányának felszámolását. A Jobbik Magyarországért Mozgalom gyermekenként 20%-os munkaadói járulékfizetési kedvezmény bevezetésével kívánja elősegíteni az anyák foglalkoztatását, és szülés utáni újbóli elhelyezkedését. Célunk, hogy a bölcsődei férőhelyek száma is az igényeknek megfelelően bővüljön.

> A nyugdíjrendszer átalakítása: A kötelező magánnyugdíj-rendszert megszüntetjük és visszavezetjük az állami rendszerbe oly módon, hogy az egyéni számlavezetés megmarad. A pártállami időkben vezető tisztséget betöltött személyek nyugdíját, az alaptalan korengedményes és rokkantsági ellátásokat felülvizsgáljuk, és átcsoportosítjuk a kisnyugdíjak emelésére. Javasoljuk szülőtámogatási életjáradék bevezetését, amelynek lényege, hogy a felnőtt gyermekek személyi jövedelemadójuk egy részét közvetlenül a szülők, nevelők részére utalják. A gyermeket nevelő és emellett dolgozó anyák áldozatvállalását az államnak is elismerésben kell részesítenie, ezért az anyáknak nyugdíj korkedvezményt biztosítunk.

2013. júl. 30. 23:26
 20/20 Logout99 válasza:
Én nem tartom egyik pártot sem alkalmasnak,de ha valakinek a FIDESZ jelenti az alkalmas pártot, az vagy hülye,vagy nem ebben az országban él...
2013. aug. 11. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!