Mit jelent a balliberális?
Hagyomány?
De ha nem vagyok vallásos,minek követek egy vallási hagyományt?
Szerintem ebben semmi logika nincs.
Már eleve a megkeresztelés is totál ellentétes a szabad akarattal,mert egy gyerek nem tud arról dönteni akar-e keresztény lenni vagy sem..
Hát nézőpont kérdése.
Egyes afrikai országokban pl az a hagyomány,hogy a nőket megcsonkítják ott lent.
Ettől még nem mondanám értékes dolgoknak,amit követni kellene.
"Már pedig vallási szabadság van nyugaton is,nálunk is.
Senkit nem lehet meghurcolni a vallása miatt,ez liberalizmus."
Kirúgni lehet a munkahelyéről azért, mert keresztény. Saját tapasztalat, multicégnél.
"Ettől még itthon senkit nem vertek agyon,azért,mert keresztény."
Nem kell agyonverésre gondolni: megbélyegzés, idiótázás, keresztény jelképek használatának korlátozása, anyagi károkozás, stb. A liberalizmus alapjában vallásellenes, csak a "szabadság" közhelye alatt ezt nyíltan nem hirdetheti.
"Ellenben sok keresztény rá akarja erőltetni másokra a szokásait.
Pl vasárnapi boltzár,hasonlók."
Gondolom, az úton-útfélen lejmoló, időnként adócsaló krisnások nem zavarnak. Vagy hogy egy zsidó minden következmény nélkül megteheti, hogy ne dolgozzon szombaton. És most direkt nem akartam a kereszténység és a judaizmus mellett a harmadik nagy vallást említeni, mert akkor én leszek a rasszista intoleráns.
"Sőt nálunk a kereszténység egy új irányt vett a KDNP-vel.
Inkább ezen gondolkodnátok el."
Inkább azon gondolkodhatnál el, hogy a KDNP keresztény-e. Mert nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!