Semjén Zsolt vagy Lázár, jobb miniszterelnök lenne Orbánnál?
Figyelt kérdés
Itt sokan azt szeretnétek, ha 2 ciklusnál többet nem lehetne senki miniszterelnök, miközben Orbán már 3.ciklusát tőlti. Nos, ha ő nem is lenne, akkor a hozzá közel állókból tenne valakit meg. Kinek örülnétek jobban A KDNP örök ifjú Semjén Zsoltnak vagy a kissé szabadszűjú Lázár Jánosnak?
Jobb lenne, ha jövőre Semjén vagy Lázár űlne a székbe Orbán helyett 2/3-al KDNP?
2017. szept. 4. 22:20
21/43 anonim válasza:
Terry Blacket a leghitelesebb fideszes!
Terry Black for prime minister!
22/43 anonim válasza:
Remélhetőleg a sors ad majd nekik elfoglaltságot, hogy a politikai közéletbe az életbe ne legyen kedvük és idejük részt venni soha....
23/43 anonim válasza:
Ha mégtöbb szavazatot akartok veszteni, csináljátok!
24/43 anonim válasza:
Egyik sem!
Terry Black lesz a Fidesz elnöke!
25/43 anonim válasza:
Egyforma klassz mindegyik, de inkább Feketepákó...
26/43 RICHI1982 válasza:
Orbánnál nincs jobb miniszterelnök a magyar politikában.
27/43 anonim válasza:
Mészáros lenne a legjobb. De nem értem a kérdést se..
"Itt sokan azt szeretnétek, ha 2 cicusnál többet nem lehetne senki miniszterelnök," HOGY JÖNNEK IDE A CICÁK?
28/43 anonim válasza:
Én Kósát akarom miniszterelnöknek!
29/43 anonim válasza:
Én nem szeretnék olyan embert làtni a politikàban,főleg a kormànyon akinek mindene megvan de nem ér semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!